Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Persze, hogy legyen pénze. Annyi, hogy el tudja magát tartani.
Nekem nem kell kő gazdag pasi, de nem szeretném én eltartani, mintha a gyerekem lenne.
Nem tudom.
Párom tök csóró volt a kapcsolatunk első 8 hónapjában. Nagyon-nagyon csóró ráadásul távkapcsolat volt akkor már. Én beleszerettem és nem érdekelt hogy van e pénze vagy se, nekem kell utazni mert ő nem tud eljönni vagy se. Most fordult a kocka, olyan munkahelyre vették fel ahol annyit keres, amennyit én soha. :D
Azóta is együtt vagyunk, Semmit nem bántam meg.
Nekem annyiban volt fontos, hogy az általam megszokott (nem luxus) életszínvonalat együtt is tudjuk folytatni mind a randizás, mind a későbbi együttélés során.
Tehát ha én megszoktam bizonyos programokat, kikapcsolódási módokat, és egy férfinak erre nincs lehetősége pénz hiányában, akkor nem jósolok túl nagy jövőt a kapcsolatnak. (Nem várom, hogy fizesse az én részem, de én sem fizetném az övét rendszeresen.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!