Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos, hogy egy 30 körüli, magas pasinak jó, kidolgozott teste legyen? Fontos szempont ez a lányoknak vagy nem annyira?
Abban az esetben, ha a többi olyan tényező stimmel, ami egy első randin kiderülhet. Mondjuk arcra egész helyes, normálisan öltözködik, valamennyire intelligens, van humora, magabiztossága meg egy közepes egzisztenciája is.
Nyilván a szélsőségesen kövér vagy vékony az gondolom gáz. De egy átlagos testalkat (190 cm / 93 kg egy kis pocakkal, nem sok izommal meg heti 1-2 alkalom sporttal) az elmegy / undorító / hű, de szexi / tökmindegy? Mennyire fontos szempont ez a nőknek?
Leginkább 20-on éves csajok válasza érdekelne a témában, mivel a tinik meg a 40-esek preferencia listája azért már eltérő lehet.
Köszi az értelmes választ... Gondolom 20-on éves csaj voltál...
Nem arról van szó, hogy ne lenne csajom, vagy ne tudnék egy bizonyos mennyiségű csajt felszedni, ha ráfekszem a témára, csak hogy mellre gyúrjak inkább vagy pénztárcára? :)
Inkább Vállra és karra.
A has nem lényeg.
Csak legyen kiállásod ehhez a magassághoz.
33N
1-es, már ne is haragudj, de te hol élsz, zacskóban?
Vagy szelektált a látásod?
Rengeteg olyan pár van, ahol a pasinak nincs kidolgozott, izmos teste! Hahó, fel kéne ébredni álomországból! 23L
Engem zavarna, ha kidolgozott, tökéletes teste lenne a 30 körüli pasimnak. :D
Amit leírtál, és amilyen kép megjelent s fejemben, nekem az tetszene. :)
Mi az,hogy mellre gyúrj inkább vagy pénztárcára?Ha pénzéhes r*biket akarsz,akkor pénztárcára,ha csinos,de értelmes nőt,akkor mellre(és karra,hasra stb).De ez sem mindenkinél szempont,van,aki a mackós pasikat szereti.Ahány nő,annyi ízlés.
20L
Elmúlt 3 évben tanulmányok miatt nem tudtam időt fordítani edzésre, sőt, még evésre se.
Lement a súlyom 64-re, ami alapból se volt olyan nagy.
Szóval most elég vézna vagyok, és mégis már több mint 1 éve vagyunk együtt a barátnőmmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!