Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek tényleg ennyire fontos a pénz?
A sajat penzem a fontos! MAr egy eve nincs paaim, mert tanulok, hogy legyen egy olyan allasom, hogy megengedhessem magamnak amiket akarok, korlatozas nelkul es nem mastol kuncsorogni penzt.
Az utolso pasim igencsak belemdofott amikor kozolte, hogy nekem nincs semmim, es neki egy gazdag csaj kellett volna.
"Rohadtul nem úgy keresnek párt mint egy csiga vagy egy főemlős, ott ugye nem játszanak az anyagi javak"
Na most, persze, hogy ott nem az anyagiak a fontosak, mivel nincsenek anyagiak. Viszont, ha már így ideírtad, és úgy látom irigyled az állatokat, akkor neked jobb lenne, ha csak úgy tudnál minden egyes alkalommal pinähoz jutni, hogy előtte puszta kézzel agyon kell verned 5-6 - akár hegyomlás méretű - hapsit? He? Mer' az állatoknál halálig menő harcok is vannak ám egy dugásért.
Az az ember aki azt mondja a mai világba nem fontos a pénz az hazudik, hisz money talking van és azért tanulunk, azért dolgozunk, és abbol élünk!
Én speciel nő vagyok saját magamat tartom el, független vagyok és mindig is lenéztem az olyan nőket akik gazdagabb férfiaktol akarnak függeni mert a munka büdös mert azért már tenni is kéne valamit vagy esetleg tanulni ahhoz meg ugye agysejtek is kellenenek.
Ha egy pasinak BMW-je van nem fogok hanyat vágódni és örülni miért tenném? Az nem az enyém az az övé! Azért mert az anyósülésen ülök érezzem magam megtiszteltetve?
Nekem bőven elég ha anyagi téren egy férfi egyszerűen rendezett és nem adóságokba úszkál. Nem érdekel a fizetése mennyi vagy mit dolgozik, ha sikeres abban amit csinál és törekszik, hogy előbbrejusson az életben.
Sajnos nagyon nagy szazalekban igy van ,ahogy leirod. Van egy ket kivetel ,de elvetve talalni csak. Erre azt szoktak mondani,hogy rossz helyen keresgelek,kirivoan elek,rossz lanyokat celzok meg. Na ne mondja mar nekem senki,hogy en vagyok az idiota 10/9 esetben ,hogy rossz helyen ismerkedek,pont rossz tipusu lanyokkal.
(Nem,nem egy anyagi gobdokkal kuzkodo,ronda,megkeseredett ferfi vagyok.)
23F
Nem értem, hogy ebben mi a kérdés. Igen, vannak nők akiknek ez a fontos. Igen, vannak nők akiket ez egyáltalán nem érdekel. Az, hogy többen vannak azok akik pénzre mennek én nem mondanám, a történelem bármelyik korszakában jelen voltak azok a nők (férfiak is) elég szép számban, akik a vagyon miatt házasodtak be valahova, ezt ma már nem házassággal oldják meg, hanem "ma a Janit fogom szipolyozni, holnap meg a Gyurit".
Emberek vagyunk, kapzsik, anyagiasak, ez van. Én ugyan soha nem azt néztem egy pasiban, hogy mennyi pénze van mert nekem sincs sok, tőle sem várom el meg le is szarom, de megértem azokat az embereket, akik anyagi biztonságot keresnek valaki más oldalán. Ha megteheti és van olyan hülye pasi aki ehhez asszisztál, akkor megérdemli. Nyilván nem a könyvtároslány kategória fog becsurgatni a BMW-től (ami még csak nem is felső kategóriás autó, nem tudom ez honnan jött), hanem az a maca akin a szemgolyóin kívül talán nem is találsz semmi természeteset. Ha valakinek ez tetszik, akkor számoljon vele hogy az anyagiasság benne van a pakliban. És hogy férfira is mondjak példát, a volt barátomat 5 hónapig én láttam el kb. mindennel, elvittem nyaralni amibe ő semmit nem adott bele, vittem étterembe, ide-oda... Vannak ilyen ingyenélők, hamar meg kell tőlük szabadulni, ennyi. :)
Vannak nők akik tanulnak és dolgoznak a sikerért.
És a piritott kacsaemlősökel vesznek mindenkit egy lapra.
Amugy férfiakat is szeretik szép számmal eltartatni a zacsijukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!