Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek tényleg ennyire fontos a pénz?
#20-as, KÖSZI hogy ezt így összefoglaltad :D Kár, hogy csak egyszer tudlak felpontozni :D A BMW-k csak nálunk számítanak menőnek, de nem értem miért, minden harmadik nyomorult azzal furikázik, s azt hiszi, ő az élet császára :'D
#18, ha úgy vesszük, én is érdekből vagyok a barátommal... Azt akarom, hogy szeressen, és egyszer ha eljön az ideje, boldog család legyünk :D Hű, hogy kihasználom szegényt :D
Mindennap megkérdezitek és igen.
Egy önmagára igényes csinos vékony,nőies nőnek nyilván fontos lesz,nem fog asszisztálni a söröző gyári melós bkv-s pasi életéhez,mert nem ehhez van szokva.Pont.
Nem értem amúgy 21-s miért szídja a szép nőket,aki csinos az kétbites,tipikus magyaros hozzáállás.Szerintem inkább csak igényesség egy BMW igenis egy igényes verda,mindig jobb mintha egy Fiatja lenne.
Nem olyan tucat autó az,ez neked tucat verda? :
"ha úgy vesszük, én is érdekből vagyok a barátommal... Azt akarom, hogy szeressen, és egyszer ha eljön az ideje, boldog család legyünk :D Hű, hogy kihasználom szegényt :D"
Mese habbal. Ha alacsony lenne, ocsmány arccal, és a szüleivel élne, akkor is azt akarnád, hogy szeressen, és boldog család legyetek?
Német nőket hagyjuk gusztustalan hájas,Brinhildák.
Meg az összes nyugat európai,tisztelet a kivételnek,múltkor voltam kint barátnőmet konkrétan árgus szemekkel nézték a férfiak.
Egy darab szexy nőt nem láttunk kint,mind ilyen löttyös rövid nadrágba mint a cowboy férfiak,kinyúlt felső,csabzott hajjal.
Kint ezért könnyű csajozni és ezért nem nézik a kocsit mert a kutyának sem kellenek.Mindenki ide jön keletre csajozni.
A szüleivel lakik. És? Mi a fenének lakjon tök egyedül? Majd ketten külön költözünk, ha végzek az egyetemen :)
Ocsmány autó. Ugyanúgy néz ki az összes BMW, szóval tucat. Na jó, oké, kétféleképpen néznek ki a BMW-k, van a régi meg az új, de amúgy ugyanolyanok, semmi stílus, semmi egyediség.
Kb fele ennyiért lehet venni egy RX-7-est, ami újkorában volt majdnem ennyi LE, aztán azóta lett rajta ez-az "barkácsolgatva", simán odaveri a "hű de menő" BMW-t, ráadásul egyedibb, különlegesebb is.
De még a barátom "béna" kis japán autójából is 5 db van fent eladó (és most meglepődtem hogy ilyen sok, általában 2-3 találat van), az általad linkeltből meg vagy 60, szóval igen, tucatautó.
Francnak se kell tipikus unalmas fekete BMW. Nem olvastam végig a hirdetést, de gondolom tartozék hozzá az asszonyverő, a kigyúrt kar, a kopasz bojler fej, a bunkó ábrázat, meg a napszemüveg. Hagyjuk már :DD
ma 13:02
Az meg a másik, mennyien megveszik az Audit/BMW-t, mer' majd azzal ő lesz a király, aztán ha valami gebasz van a kocsival, akkor vakarják a fejüket a szervizben, hogy "ó, hát nem kő még fékcsere, jó lesz az még" :D Tök megéri :D
A 88ezer km-et nem is figyeltem, de most jót röhögtem, köszi :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!