Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőknek tényleg ennyire fontos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknek tényleg ennyire fontos a pénz?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy egy nagyon sztereotíp téma és sokan rinyálásból felhozzák, de egyre jobban azt látom, hogy ez nem tévedés vagy egy begyöpesedett buta szöveg. Konkrét példákat nem feltétlenül szeretnék sorolni, de azt hiszem, ha én látom akkor másoknak is egyértelműen kell látni, hogy manapság a nőknek legalább olyan fontos a pénz és itt főleg a férfiak felé mutatott elvárásra értem, mint Dagobert bácsinak. Mindenhol azt látom, hogy ami nagyon kell nekik és rögtön csillan a szemük az valami drága dolog. És annak aki birtokol ilyeneket az előtt térdelnek és elnéznek neki szinte mindent. A gyomrom fordul fel néha az ilyen megnyilvánulásoktól. Huszon évesen mostanság már rendszerint 40-50 éves anyagilag stabil férfiak után koslatnak. Egyértelműen látszik, hogy nem vagy csak ritkán a férfi ölelése számít nekik, mint inkább a vagyona, autója, saját háza, nyaralója, hajója stb. Rohadtul nem úgy keresnek párt mint egy csiga vagy egy főemlős, ott ugye nem játszanak az anyagi javak, viszont itt nagyon is meghatározóak. Ha nem is mondjuk rövid távon, tehát nem esik tátott szájjal rögtön térdre a BMW-s srácnak, a jövőbe tekintve a sráccal akkor is kalkulálnak azzal, hogy gazdag a gyerek. Persze vannak lányok akik az egyszerűbb srácok mellett is elvannak az egyszerű kocsival és szegényesebb helyzetben ezt nem vitatom, mert ezt is tudom. De úgy veszem észre, hogy ez kezd a ritkább lenni. Nem a szellemi és testi valójáért akarják az embert, sokkal inkább az anyagi háttér az amiért bizseregnek. És ezt nem egy szegény, kesergő férfiként írtam ki, még mielőtt valaki lezárná ennyivel.
2016. júl. 28. 23:26
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
90%

#20-as, KÖSZI hogy ezt így összefoglaltad :D Kár, hogy csak egyszer tudlak felpontozni :D A BMW-k csak nálunk számítanak menőnek, de nem értem miért, minden harmadik nyomorult azzal furikázik, s azt hiszi, ő az élet császára :'D

#18, ha úgy vesszük, én is érdekből vagyok a barátommal... Azt akarom, hogy szeressen, és egyszer ha eljön az ideje, boldog család legyünk :D Hű, hogy kihasználom szegényt :D

2016. júl. 29. 11:56
 22/41 Sunshinedoll ***** válasza:
93%
Szerintem akkor menj és b-sszál csigát, aki nem foglalkozik ilyenekkel :D Problem solved.
2016. júl. 29. 12:25
 23/41 A kérdező kommentje:
Én most nem a német nőkről és viszonyokról beszélek. Itt egy 750i is nagy dolog. Lehet nektek nem.
2016. júl. 29. 12:25
 24/41 anonim ***** válasza:

Mindennap megkérdezitek és igen.

Egy önmagára igényes csinos vékony,nőies nőnek nyilván fontos lesz,nem fog asszisztálni a söröző gyári melós bkv-s pasi életéhez,mert nem ehhez van szokva.Pont.

Nem értem amúgy 21-s miért szídja a szép nőket,aki csinos az kétbites,tipikus magyaros hozzáállás.Szerintem inkább csak igényesség egy BMW igenis egy igényes verda,mindig jobb mintha egy Fiatja lenne.

Nem olyan tucat autó az,ez neked tucat verda? :

[link]

2016. júl. 29. 12:34
 25/41 anonim ***** válasza:
0%

"ha úgy vesszük, én is érdekből vagyok a barátommal... Azt akarom, hogy szeressen, és egyszer ha eljön az ideje, boldog család legyünk :D Hű, hogy kihasználom szegényt :D"

Mese habbal. Ha alacsony lenne, ocsmány arccal, és a szüleivel élne, akkor is azt akarnád, hogy szeressen, és boldog család legyetek?

2016. júl. 29. 12:46
 26/41 anonim ***** válasza:

Német nőket hagyjuk gusztustalan hájas,Brinhildák.

Meg az összes nyugat európai,tisztelet a kivételnek,múltkor voltam kint barátnőmet konkrétan árgus szemekkel nézték a férfiak.

Egy darab szexy nőt nem láttunk kint,mind ilyen löttyös rövid nadrágba mint a cowboy férfiak,kinyúlt felső,csabzott hajjal.

Kint ezért könnyű csajozni és ezért nem nézik a kocsit mert a kutyának sem kellenek.Mindenki ide jön keletre csajozni.

2016. júl. 29. 12:50
 27/41 anonim ***** válasza:

A szüleivel lakik. És? Mi a fenének lakjon tök egyedül? Majd ketten külön költözünk, ha végzek az egyetemen :)

Ocsmány autó. Ugyanúgy néz ki az összes BMW, szóval tucat. Na jó, oké, kétféleképpen néznek ki a BMW-k, van a régi meg az új, de amúgy ugyanolyanok, semmi stílus, semmi egyediség.

Kb fele ennyiért lehet venni egy RX-7-est, ami újkorában volt majdnem ennyi LE, aztán azóta lett rajta ez-az "barkácsolgatva", simán odaveri a "hű de menő" BMW-t, ráadásul egyedibb, különlegesebb is.

De még a barátom "béna" kis japán autójából is 5 db van fent eladó (és most meglepődtem hogy ilyen sok, általában 2-3 találat van), az általad linkeltből meg vagy 60, szóval igen, tucatautó.

Francnak se kell tipikus unalmas fekete BMW. Nem olvastam végig a hirdetést, de gondolom tartozék hozzá az asszonyverő, a kigyúrt kar, a kopasz bojler fej, a bunkó ábrázat, meg a napszemüveg. Hagyjuk már :DD

2016. júl. 29. 12:55
 28/41 anonim ***** válasza:
100%
#24: Hát egy ilyen külföldről hozott valószínűleg visszatekert órájú (LOL 7 évesen 88 ezer kilométer, ki az a hülye, aki elhiszi) leharcolt kocsi igenis tucat verda. És nem abból kell kiindulni, hogy milyen szép, mennyibe kerül, meg BMW cabrio, fúú de gyönyörű stb., hanem abból, hogy aki nagy nehezen képes kiköhögni 5-7 milliót egy igényesnek tűnő BMW-ért, az ott fog spórolni az egyéb költségeken (pl. benzin, szerviz), ahol csak tud (tapasztalat, persze tisztelet a kevés kivételnek). Márpedig nincs annál cikibb, mint amikor egy méregdrága alkatrész felmondja a szolgálatot, mert a pénzsóvár pasidnak csak az volt a prioritás, hogy egy agyonhasznált autót vegyen pu***mágnes céljából és mindeközben ott dekkoltok a leállósávban.
2016. júl. 29. 13:02
 29/41 anonim ***** válasza:
27# a felállított gallérú pólót kihagytad. :D
2016. júl. 29. 13:03
 30/41 anonim ***** válasza:

ma 13:02

Az meg a másik, mennyien megveszik az Audit/BMW-t, mer' majd azzal ő lesz a király, aztán ha valami gebasz van a kocsival, akkor vakarják a fejüket a szervizben, hogy "ó, hát nem kő még fékcsere, jó lesz az még" :D Tök megéri :D

A 88ezer km-et nem is figyeltem, de most jót röhögtem, köszi :DDDD

2016. júl. 29. 13:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!