Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőknek tényleg ennyire fontos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknek tényleg ennyire fontos a pénz?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy egy nagyon sztereotíp téma és sokan rinyálásból felhozzák, de egyre jobban azt látom, hogy ez nem tévedés vagy egy begyöpesedett buta szöveg. Konkrét példákat nem feltétlenül szeretnék sorolni, de azt hiszem, ha én látom akkor másoknak is egyértelműen kell látni, hogy manapság a nőknek legalább olyan fontos a pénz és itt főleg a férfiak felé mutatott elvárásra értem, mint Dagobert bácsinak. Mindenhol azt látom, hogy ami nagyon kell nekik és rögtön csillan a szemük az valami drága dolog. És annak aki birtokol ilyeneket az előtt térdelnek és elnéznek neki szinte mindent. A gyomrom fordul fel néha az ilyen megnyilvánulásoktól. Huszon évesen mostanság már rendszerint 40-50 éves anyagilag stabil férfiak után koslatnak. Egyértelműen látszik, hogy nem vagy csak ritkán a férfi ölelése számít nekik, mint inkább a vagyona, autója, saját háza, nyaralója, hajója stb. Rohadtul nem úgy keresnek párt mint egy csiga vagy egy főemlős, ott ugye nem játszanak az anyagi javak, viszont itt nagyon is meghatározóak. Ha nem is mondjuk rövid távon, tehát nem esik tátott szájjal rögtön térdre a BMW-s srácnak, a jövőbe tekintve a sráccal akkor is kalkulálnak azzal, hogy gazdag a gyerek. Persze vannak lányok akik az egyszerűbb srácok mellett is elvannak az egyszerű kocsival és szegényesebb helyzetben ezt nem vitatom, mert ezt is tudom. De úgy veszem észre, hogy ez kezd a ritkább lenni. Nem a szellemi és testi valójáért akarják az embert, sokkal inkább az anyagi háttér az amiért bizseregnek. És ezt nem egy szegény, kesergő férfiként írtam ki, még mielőtt valaki lezárná ennyivel.
2016. júl. 28. 23:26
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
Én ezzel nem értek egyet. Sztem nem a pénz a fontos. Nekem is tetszik egy 40-es pasi, szerelmes is vagyok belé, és talán fordítva is viszint van családja ez akadály.. És nem a pénz miatt lettem volna vele, egyszerűen csak jól éreztük együtt magunkat,meg féltem mi van ha nem vagyok elég érett neki szellemileg és lelki társnak. Nem érdekel a pénz csak öleljen szeressen,és biztonságban érezhessen magam mellette. :) És h csak mi vagyunk egymásnak.. boldogan.. :) na de ez csak álom volt..
2016. júl. 28. 23:59
 12/41 anonim ***** válasza:
100%

Most fog jönni pár válasz nőktől, akik leírják, hogy nekik nem fontos a pénz (én nem koptatom emiatt a billentyűzetet, már leírtam kismillió kérdésnél :D )

Aztán megjönnek a hisztis "pasik", akik lepontozzák őket, és kijelentik, hogy csak hazudnak :D

Mi a tulajdonképpeni kérdés? Te is írtad, hogy van, akinek fontos, meg van, akinek nem. Sajnálatos, hogy egyre több embernek a pénz számít, de nem csak a nőknek. Az emberek többségének már csak a pénz az, ami érték, csak az számít.

Elszomorító, de szerencsére lehet találni olyat, aki nem ilyen.

2016. júl. 29. 00:09
 13/41 A kérdező kommentje:

A kérdés abból a megállapításomból ered, hogy az összes csajnak a környezetemben az utóbbi időben ez nagyon fontos tényező. És egyszetűen felbäsz, hogy a pénzt keresik a férfiakban.

Ha egy BMW 750i xDrive vagy egy X6 M nem felső kategóriás autó 40 millióért akkor nem tudom, hogy mi a felső kategória. Vagy felétek mindenki Maybachal kocsikázik?

2016. júl. 29. 00:27
 14/41 anonim ***** válasza:

Szerintem a regebbi tipusu proli 316,318-ra es tarsaira ertette.

De szamomra is inkabb felsokategorias egy bentley,porsche,ferrari,rolls royce,rangerover,uj fajta mercedes mint egy bmw. A bmw-t elbaszta a sok suttyo ,akik azzal probalnak menozni,hogy kulfoldrol behoznak egy 20eves bmw-t 300ezerer es azt hiszik ok a kiralyok.

2016. júl. 29. 00:44
 15/41 anonim ***** válasza:

ma 00:27

Nálam a felső kategória ott kezdődik, hogy Porsche.

(Ez nem azt jelenti, hogy arra vágyok, eddig majdnem minden Porsche el akart ütni, amit láttam :DDD Inkább a párom 20 éves japán kocsija, azt imádom :3 )

2016. júl. 29. 00:55
 16/41 anonim ***** válasza:
55%

IGAZAD VAN!!!!

A NŐK PÉNZSÓVÁR KULLANCSOK! NEM ELÉG, HOGY ÉLETEMBEN KÉTSZER LÁTTAM ERRE PÉLDÁT A VALÓ ÉLETBEN, MÉG A NETES FÓRUMOKON IS EZT ÍRJÁK A SIKERTELEN PASIK. EZ MAGYARÁZATOT ADHAT ARRA, HOGY MIÉRT NEM ÉRTÉKELIK AZ ÉN "CSODÁLATOS" BELSŐ TULAJDONSÁGAIMAT, MIKÖZBEN ÁLDOZATNAK ÁLLÍTHATOM BE MAGAM, ÉS SZIDHATOM IS A CSUNYAGONOSZ NŐKET!!!!

PFEJ hülyenők...

2016. júl. 29. 02:35
 17/41 anonim ***** válasza:
0%

"Persze vannak lányok akik az egyszerűbb srácok mellett is elvannak az egyszerű kocsival és szegényesebb helyzetben ezt nem vitatom, mert ezt is tudom."

Kb 10 százalék

2016. júl. 29. 07:45
 18/41 anonim ***** válasza:
Eléggé fontos. A nők akkor jönnek össze valakivel, ha valamilyen érdekük fűződik hozzá. Az, hogy ajándékokat kapjanak a pasitól, elvigye őket nyaralni, BMW-vel furikázza őket, elég komoly érdek, mindehhez pedig pénz kell.
2016. júl. 29. 08:15
 19/41 anonim ***** válasza:

Dagobert bácsi :D Persze. ezen az oldalon nem az első ilyen pénzes igényes kérdés. majdnem hogy napi szinten felteszi valaki. Persze a nők erre azzal jönnek hogy ez nem igy van meg általánositás..

Hát látszik.. másoknak is ez a tapasztalatuk hogy a pénz a mérvadó. A nők az érdeket nézik, úgy függnek tőled mint te a főnöktől. Úgy veszik te vagy a főnök s a pénzt folyamatosan alájuk kell tenni. Ha nem jó, nem kapnak, akkor jön a rinyálás hiszti. És nők nem konkrétan igy mondják meg hogy nincs pénzed azért van vége valaminek, Hanem látni jelekből.. amit kinálni tudsz nekik, ahol élsz ahogy élsz, ők azt nézik, s ha nem tudsz biztositani nekik egy palotát, vagy nem látják hogy tele vagy pénzel, addig közömbösek, leszrnak. Persze ha van pénz, akkor semmi ilyen nincs, azonnal megalázkodnak előtted. Ennyit erről

2016. júl. 29. 09:16
 20/41 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látszik kis hazánkban már beidegződés lett ez a BMW kultusz. Csak halkan jegyzem meg, hogy az 5-ös BMW No.-ban kvázi népautónak számít. Arról nem is beszélve, hogy kimondottan nem egy olyan presztízsmárka, ami az agyonsminkelt, dekoratív testalkatú, egybites agyú lányokon kívül bárki mást olyan nagy lázba hozna. A felső kategória a Panamera Turbo S, AMG S63 Coupe vonalon kezdődik (és tök mindegy mennyit kérnek el az egyébként túlárazott X6M-ért, mert a 7-es sorozathoz hasonlóan csupán prémiumautónak számít). Külföldön vannak olyan luxushotelek, amelyek előtt ha egy BMW-vel parkolsz, kis túlzással levegőnek vesznek. Ezt csak azért mondom, mert aki gazdagnak képzeli magát, az ne csak itthon legyen kiskirály és mutassa meg, nemcsak arra képes, hogy a szúnyoghangú 6 hengeresét bőgetve a buta tucatlányokat extázisba hozza egy pesti romkocsma bejáratánál.
2016. júl. 29. 09:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!