Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferfiak miert nem adnak eselyt a teltebb holgyeknek?
Mindig ezek a kerdesek. Van akinek a sovany van akinek a molett jon be. Altalanositas, hogy a teltebbeknek nem adnak eselyt. En is az vagyok, es megsem maradtam ferfi nelkul.😊. Kiveve utobbi egy ev, mert nehezen teszem tul magam az elozo kapcsolatomon.
27N
"A mackos legalabb nagy de nem szexik nem tudok elmenni ilyen sracokkal mert lomhak szuszognak soroznek es pukiznak! :O A sovanyok meg kisfiusak es nem ferfiasok nem szexik!:'("
Ilyen hozzáállással meg is érdemled, hogy ne kapj esélyt! Ki az Atyaúristennek képzeled te magad, hogy ledegradálod a mackós és a sovány férfiakat is, de elvárod, hogy neked telt nőként esélyt adjanak az izmosak?
Nekem a teltebb lányok jönnek be, szóval nem mindenki olyan mint amilyenekkel sajnálatos módon összefutottál :)
21/F
Jót nevettem a tipikus első világbeli problémádon. Szerintem tedd ezt te is :D
30/f
Emberszámba veszik, de nem nőszámba. CSak arra tekintekenk nőként, akinek duciként is formás, tónusos a teste, megmaradt a testének a nőies vonalvezetése. Nem lötyög rajta a háj, hanem szép simán, feszesen, egyenletesen fedi be a testét.
De ha úgy vagy duci, hogy csak egy nagy tömb a tested, nagy zsíros karok, a hátad, mint egy ólajtó, tokás arc, vastag, bedőlő boka, széttespedt lábfej (a túlsúly cipelésének hosszú távú következményei), akkor rossz hírem van.
33n
ahha nekem AZ ESETEM a teltebb hölgyek!! Nem válogatok külső alapján, de nekem jobban tetszenek. Széles csípő, nagyobb fenék és kis poci, nekem valamiért mindig tetszett.
Úgyhogy rossz a kérdés, vagy rossz helyen vagy:)
27f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!