Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itteni gyk-s férfiak nézetei hitelesen reprezentálják az átlag férfitársadalmat?
elég vegyes itt a felhozatal...
mire gondolsz?
23F
Titusztitusz pont annyira jellemzi jól a férfiakat, mint Sunshinedoll a nőket. 2 nagyon rossz, szélsőséges példa.
Nem, nem vagyunk reprezensek. Vannak köztünk realisták, csalódottak, reménykedőek, minden. De a szélsőségesebbek a leggyakoribbak. És természetesen a magamfajta, sz_r humorral megáldott egyénekből is akad néhány.
26/F
Nem értem pontosan mi a baj az itteni férfiakkal, azt nem fejtetted ki. Megtennéd kérlek?
30/F
Ezt már az emlegetett felhasználó is megválaszolta egyszer:
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parkap..
Titusztitusz nevű felhasználó válasza:
Semennyire nem jó referencia az, amit az itteni válaszok nagy átlaga "sugall"...(Sőt, még a szavazatok aránya sem tükröz semmiféle valós értékrendet, reprezentatív véleményt...)Mivel a dolgok lényege jól láthatóan az, amit a kérdésedben leírtál kisbetüs részként...Sajnos mint minden netes portálon, úgy itt is többségben valszeg magányos, megkeseredett, ráadásul már alapbol meglehetősen gonosz, és rosszindulatu illetők alkottják sokszor jól kiérezhetően a "törzsközönséget"...Dehát ez van akkor...Most mit lehet tenni ebben az esetben? Ne nézd sohasem "reprezentatívnak" azt, amit ezen a portálon (Is...) olvasol, meg tapasztalsz...
Amúgy én nem követem minden válaszát, de amik épp rémlenek, abból nem igazán értem vele mondjuk mi a baj. Tök korrekt válaszokat szokott adni. Nem gyűlölködik, nem sajnáltatja magát stb.
Közben meg tele van az oldal itt megkeseredett pasikkal, akik szidják a nőket, mert azt képzelik, hogy nekik csak úgy JÁR egy nő, meg a dugás, aztán a másik fajta, amelyik a lúzerségét azzal magyarázza, hogy 2x annyi férfi van mint nő és neki csak nem jut (hahaha) és a világért sem nézne szembe a hiábáival stb. És akkor neked épp Titusztitusz a gáz?
Tituszt össze kellene hozni Sunshine-al egy deatmatch-re. :D Egy szélsősoviniszta egy szélsőfeminista ellen :P :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!