Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itteni gyk-s férfiak nézetei hitelesen reprezentálják az átlag férfitársadalmat?

Figyelt kérdés
Mert ha igen, akkor remélem, nem lányom lesz :(
2016. júl. 26. 12:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
35%

elég vegyes itt a felhozatal...

mire gondolsz?

23F

2016. júl. 26. 12:55
 2/15 A kérdező kommentje:
A Titusztituszokra és hasonlókra
2016. júl. 26. 12:57
 3/15 anonim ***** válasza:
61%

Titusztitusz pont annyira jellemzi jól a férfiakat, mint Sunshinedoll a nőket. 2 nagyon rossz, szélsőséges példa.

2016. júl. 26. 12:59
 4/15 Noren1989 ***** válasza:
57%

Nem, nem vagyunk reprezensek. Vannak köztünk realisták, csalódottak, reménykedőek, minden. De a szélsőségesebbek a leggyakoribbak. És természetesen a magamfajta, sz_r humorral megáldott egyénekből is akad néhány.

26/F

2016. júl. 26. 13:00
 5/15 anonim ***** válasza:
42%

Nem értem pontosan mi a baj az itteni férfiakkal, azt nem fejtetted ki. Megtennéd kérlek?

30/F

2016. júl. 26. 13:01
 6/15 anonim ***** válasza:
52%

Ezt már az emlegetett felhasználó is megválaszolta egyszer:

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parkap..

Titusztitusz nevű felhasználó válasza:

Semennyire nem jó referencia az, amit az itteni válaszok nagy átlaga "sugall"...(Sőt, még a szavazatok aránya sem tükröz semmiféle valós értékrendet, reprezentatív véleményt...)Mivel a dolgok lényege jól láthatóan az, amit a kérdésedben leírtál kisbetüs részként...Sajnos mint minden netes portálon, úgy itt is többségben valszeg magányos, megkeseredett, ráadásul már alapbol meglehetősen gonosz, és rosszindulatu illetők alkottják sokszor jól kiérezhetően a "törzsközönséget"...Dehát ez van akkor...Most mit lehet tenni ebben az esetben? Ne nézd sohasem "reprezentatívnak" azt, amit ezen a portálon (Is...) olvasol, meg tapasztalsz...

Amúgy én nem követem minden válaszát, de amik épp rémlenek, abból nem igazán értem vele mondjuk mi a baj. Tök korrekt válaszokat szokott adni. Nem gyűlölködik, nem sajnáltatja magát stb.

Közben meg tele van az oldal itt megkeseredett pasikkal, akik szidják a nőket, mert azt képzelik, hogy nekik csak úgy JÁR egy nő, meg a dugás, aztán a másik fajta, amelyik a lúzerségét azzal magyarázza, hogy 2x annyi férfi van mint nő és neki csak nem jut (hahaha) és a világért sem nézne szembe a hiábáival stb. És akkor neked épp Titusztitusz a gáz?

2016. júl. 26. 13:14
 7/15 A kérdező kommentje:
6.: tök korrekt válaszokat ad? Ne röhögtess :DD Múltkor kifejtette ő mennyire szereti, ha a barátnője harisnyavékonyságú átlátszó nadrágban járkál az utcán, mert ha lehajol, jól kilátszik mindene. És hogy az ő nője terhesen és télen is magassarkúban fog járni, mert neki ez a feltétel, hogy a nője lehet.
2016. júl. 26. 13:20
 8/15 anonim ***** válasza:
84%

Tituszt össze kellene hozni Sunshine-al egy deatmatch-re. :D Egy szélsősoviniszta egy szélsőfeminista ellen :P :D

2016. júl. 26. 13:22
 9/15 A kérdező kommentje:
Sunshine nem szélsőfeminista, csak egy buta lotyó. Lehet, hogy tök jól meglennének.
2016. júl. 26. 13:25
 10/15 anonim ***** válasza:
57%
Mondtam, hogy nem láttam minden válaszát, hát perverziója szinte mindenkinek van, de amiket én láttam, az még mindig sokkal jobb volt, mint a töketlen kis nyígó idióták.
2016. júl. 26. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!