Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30+ éves szingli férfiak! Nektek jól esik nézegeti a facebookon, ahogy barátok vagy ismerősök egyre másra töltik fel az esküvős, újszülöttes képeiket, miközben nektek senkitek sincs? Hidegen hagy titeket, vagy kicsit elszomorít, vagy semleges?
Ez már 25+os férfiaknál is érdekes lehet.
Engem személy szerint nem izgat a dolog.
26/F
Teljesen hidegen hagy, sőt inkább megkönnyebbülést érzek.
mint amikor kisiskolás koromban a másik gyereket szidták le nagyon és engem meg kicsit sem. Olyan érzés, hogy valami nagyon rosszat sikerült szerencsésen megúsznom...
Az viszont tényleg tud frusztrálni, ha valakinek nagyon formás nője van és azt posztolja ki.
Olyankor tagadhatatlanul irigy vagyok.
Egy gyereket nem megcsinálni nehéz, hanem felnevelni. Kell az nekem, hogy valami kis garzonba nyomorogjak egy csecsemővel, aki nem hagy aludni? Na ugye, hogy nem....
Ami elszomorít, vagyis nem elszomorít, hanem kicsit irigykedek, az az utazásos képek, bár arról is tudom, hogy az adott egyén évének a fénypontja az a hét.
Kérdező Te miért élvezed hogy ezeket a kérdéseket felteszed?
Mindig baxtatod azokat akiknek nincs párjuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!