Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » +20-as szűz pasik! Meg tudnáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

+20-as szűz pasik! Meg tudnátok nekem indokolni, hogy miért nem sikerült eddig egy lánnyal sem lefeküdnötök?

Figyelt kérdés
Először is arra lennék kíváncsi, hogy mondjuk a 18-30 éves pasik hány százaléka szűz. Aki esetleg nagyjából képben van, az leírhatná, hogy mennyi ez az arány, mert nagyon kíváncsi lennék rá. Másodsorban meg légyszíves írjátok le, hogy milyen magasak vagytok, mekkora a súlyotok, esetleg, hogy mi a végzettségetek és végül pedig írjátok le azt is, hogy eddig miért nem sikerült elvesztenetek a szüzességeteket.

2016. júl. 18. 10:36
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%

nézzük, az én látásmódom szerint a szexhez 2 ember kell, na most ha én itt vagyok, a másik fél meg nem kér belőlem, akkor nem lesz szex.

Ennyi a nyitja.

2016. júl. 18. 12:06
 22/41 anonim ***** válasza:
Én 23 évesen veszítettem el, de az a lány is csak azért volt velem, hogy fizessek neki ezt-azt. Ingyen még soha nem szexeltem. Az oka az, hogy alacsony és ronda vagyok.
2016. júl. 18. 12:06
 23/41 anonim ***** válasza:
0%

"Amúgy én értem a 3-as felháborodását, ez a "miért nem sikerült" bántó és provokatív, mert eleve abból a hamis előítéletből indul ki, hogy aki 20 évesen még szűz, az csak béna lúzer"

Nem.

Itt az a baj, hogy vannak lúzerek, akik kitalálják, hogy ők azért szüzek, mert őket nem is érdekelte a dolog.

Valójában meg bénák voltak.Aztán mikor rátapint valaki, akkor kezdődik a hiszti.

2016. júl. 18. 12:07
 24/41 anonim ***** válasza:
100%

23-as: márpedig fel kellene ismerned, hogy nem mindenki úgy gondolkodik, mint te.

Én pl. sokáig nem vágytam kapcsolatra, mert nyűgnek éreztem. Jelentkező lett volna mellém, szóval az én döntésem volt.

2016. júl. 18. 12:36
 25/41 A kérdező kommentje:
Fura, hogy azok közül akik még szüzek, többen írták, hogy egyben alacsonyak is. Ennek mennyire van jelentősége csajozás során? Én is alacsony vagyok (170), de a szemembe még sosem mondta egy csaj sem, hogy ezért nem akar velem intimebb kapcsolatot. Inkább az volt jellemző az én esetemben, hogy néhány találkozás után mindegyik kérdezés nélkül lelépett és nem érdekeltem őt többé. Szóval még csak azt sem tudom, hogy min kellene magamon változtatni, mert még egy nő sem mondta meg nekem sosem, hogy mi volt a problémája velem.
2016. júl. 18. 12:44
 26/41 anonim ***** válasza:

én 173 centi vagyok, nem gondoltam magam alacsonynak soha, nem vagyok magad, de az átlag körül vagyok szerintem...

szerintem nem ez a probléma...hanem inkább a kisugárzásuk, hogy HA lenne lehetőségük, akkor sem élnének vele...

23F

2016. júl. 18. 12:50
 27/41 anonim ***** válasza:
Alapjáraton lehet, hogy probléma, ha valaki alacsony, ugyanakkor meg ismerek egy srácot, aki alacsony, vékony, de talán ő maga sem tudja, hány nője volt. Nyilván van egy olyan személyisége, ami a huszonéves nőknek nagyon bejön.
2016. júl. 18. 12:50
 28/41 anonim ***** válasza:
100%
26: Ez a kisugárzás dolog eléggé belemagyarázás. Nekem nincs rossz kisugárzásom úgy általában, viszont soha az életben nem kaptam még lehetőséget sem ismerkedésre azért mert alacsony vagyok és ronda.
2016. júl. 18. 13:00
 29/41 anonim ***** válasza:

Igaza van a kérdezőnek! Ez egy olyan oldal, tudtommal, ahol azt is meg lehet kérdezni, amit máshol nem mersz. Aki meg úgy áll hozzá, ne jöjjön erre az oldalra.

ÉN 21 voltam amikor elvesztettem, kapcsolatba voltam, azelőtt nem voltam nagy csajozógép. Nem mintha most is az lennék. Sajna elég sokan barátzónába raknak, lehetnék egy kicsit rámenősebb is. Mással nincs gond, 200cm vagyok, 100-110 kg, amin változtatni fogok (akár egy lány miatt is, ha kell!). Középiskolai végzettségem van, érettségi, plusz 2 szakma.

Tudom nem a kérdésre válaszoltam konkrétan, de a közvéleményedhez hozzájárultam.

28/f

2016. júl. 18. 13:02
 30/41 anonim ***** válasza:

#28:

átlagos kinézetem van (lehetne sokkal jobb is), 173 centi vagyok és régen volt lehetőségem szexre is és kapcsolat is...annyi, hogy nem voltam megkeseredett...

szerintem aki rondának titulálja magát az már alapból úgy is áll hozzá...én is annak gondoltam magam anno, de mégis meg volt a vidám laza kisugárzásom ami többeknek tetszett...

szerintem, ha valaki tesz érte, akkor sokat tud fejlődni külsőleg és belsőleg egyaránt...de ha önsajnálatba kezd, akkor ne csodálkozzon, hogy semmi sikere nincs...

23F

2016. júl. 18. 13:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!