Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
+20-as szűz pasik! Meg tudnátok nekem indokolni, hogy miért nem sikerült eddig egy lánnyal sem lefeküdnötök?
nézzük, az én látásmódom szerint a szexhez 2 ember kell, na most ha én itt vagyok, a másik fél meg nem kér belőlem, akkor nem lesz szex.
Ennyi a nyitja.
"Amúgy én értem a 3-as felháborodását, ez a "miért nem sikerült" bántó és provokatív, mert eleve abból a hamis előítéletből indul ki, hogy aki 20 évesen még szűz, az csak béna lúzer"
Nem.
Itt az a baj, hogy vannak lúzerek, akik kitalálják, hogy ők azért szüzek, mert őket nem is érdekelte a dolog.
Valójában meg bénák voltak.Aztán mikor rátapint valaki, akkor kezdődik a hiszti.
23-as: márpedig fel kellene ismerned, hogy nem mindenki úgy gondolkodik, mint te.
Én pl. sokáig nem vágytam kapcsolatra, mert nyűgnek éreztem. Jelentkező lett volna mellém, szóval az én döntésem volt.
én 173 centi vagyok, nem gondoltam magam alacsonynak soha, nem vagyok magad, de az átlag körül vagyok szerintem...
szerintem nem ez a probléma...hanem inkább a kisugárzásuk, hogy HA lenne lehetőségük, akkor sem élnének vele...
23F
Igaza van a kérdezőnek! Ez egy olyan oldal, tudtommal, ahol azt is meg lehet kérdezni, amit máshol nem mersz. Aki meg úgy áll hozzá, ne jöjjön erre az oldalra.
ÉN 21 voltam amikor elvesztettem, kapcsolatba voltam, azelőtt nem voltam nagy csajozógép. Nem mintha most is az lennék. Sajna elég sokan barátzónába raknak, lehetnék egy kicsit rámenősebb is. Mással nincs gond, 200cm vagyok, 100-110 kg, amin változtatni fogok (akár egy lány miatt is, ha kell!). Középiskolai végzettségem van, érettségi, plusz 2 szakma.
Tudom nem a kérdésre válaszoltam konkrétan, de a közvéleményedhez hozzájárultam.
28/f
#28:
átlagos kinézetem van (lehetne sokkal jobb is), 173 centi vagyok és régen volt lehetőségem szexre is és kapcsolat is...annyi, hogy nem voltam megkeseredett...
szerintem aki rondának titulálja magát az már alapból úgy is áll hozzá...én is annak gondoltam magam anno, de mégis meg volt a vidám laza kisugárzásom ami többeknek tetszett...
szerintem, ha valaki tesz érte, akkor sokat tud fejlődni külsőleg és belsőleg egyaránt...de ha önsajnálatba kezd, akkor ne csodálkozzon, hogy semmi sikere nincs...
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!