Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire gáz, hogy azt kellett hazudnom anyámnak, hogy szűz vagyok?
Nem vagyok szűz, 23 évesen vesztettem el, de nem olyanokkal akiket elvárna az ember. Nem volt más lehetőségem, ezért kaptam az alkalmon, mindig én kezdeményeztem és értem célba, de ugyanezt a velem egykorúakkal, fiatalabbakkal nem tudtam soha kivitelezni. Nem tehetek róla, hogy így történt én sem így akartam, de szűzként se akartam meghalni.
27F
Komoly vagy 27 évesen...
Mond el anyukádnak, felnőtt ember vagy.
Legalábbis a korod alapján.
Miért kérdez ilyet tőled az anyád egyáltalán? Nem szakadt még el a köldökzsinór?
1. Semmi köze a szexuális életedhez.
2. Nem vagy köteles válaszolni semmire.
3. Nincs beleszólása abba se ha meleg vagy, se ha idősebb nőkkel kavarsz.
4. Hazudni nem szép és gyáva dolog.
5. Nem vagy köteles senkit bemutatni a szüleidnek. Pláne nem a szexpartnereidet...
Elég beteg az egész családod, téged is beleértve.
Alapjáraton gáz, ha hazudtál. Az még gázabb, hogy anyád elvárja, hogy 27 évesen szűz legyél. De a leggázabb az egészben, hogy annyira tartasz tőle, hogy képes vagy letagadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!