A nőgyógyász elárulja anyámnak azt, hogy nem vagyok fizikailag szűz?
Figyelt kérdés
Anyu mondta, hogy elkéne vigyen a nőgyógyászhoz, mivel nemsokára 17 leszek. Szoktam masztizni, szóval már rég átszakadt a szűzhártyám. Most baromira ideges lettem, hogy mivan ha kiderül? Pasim még nem volt, tehát lényegébe véve még szűz vagyok.2011. dec. 6. 14:41
1/8 anonim válasza:
nincs olyan hogy fizikailag nem vagy szűz...nem a szűzhártya megléte dönti el hogy valaki az-e vagy sem....
2/8 A kérdező kommentje:
Nem az volt a kérdésem miért nincs pasim... -.- bunkó.
2011. dec. 6. 14:44
3/8 anonim válasza:
nem fogja közölni, mert fingja nem lesz róla, hogy miért szakadt el a szűzhártyád.
arra rákérdezhet, hogy élsz-e nemi életet, de ezt se a szűzhártyád miatt teszi fel és nem is a maszturbációt kell "nemi élet" alatt érteni
4/8 anonim válasza:
Mivel még szűz vagy,ezért végbélen keresztül fog megvizsgálni.
5/8 anonim válasza:
Ez de jól esett. De jót röhögtem.
6/8 anonim válasza:
NEM mondja el, és gyerekek nem kell moralizálni itt a szűzhártyáról. sokkal egyszerűbb dolog miatt nem mondhatja el: azért mert köti az orvosi titoktartás. ennyi.
7/8 anonim válasza:
Miaz hogy fizikailag szűz? Dugtál már vagy nem? Ha nem akkor szűz vagy ha igen akkor nem ennyi, jó napot kívánok
8/8 The Mastermind válasza:
Nem mondhatja, van egy olyan, hogy orvosi titoktartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!