Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az az elég sok csaj, aki minimum 300 ezres (! ) fizut vár el egy pasitól ismerkedésnél, az melyik országban él lélekben?
Mittudomén... biztos nekik félmillás fizujuk van, és akkor már nehogymár...
De... nem mindegy?
Ha neked nincs annyi lecsód, akkor ezekkel a macákkal már nem is kell foglalkoznod!
T'od, én hullára szeretem az ilyen kívánságlistával jövő nőket, mert nagyon gyorsan el lehet dönteni, hogy megugorja-e náluk az ember a mércét, avagy sem. A titkolózós, magában felméregetőst meg tömheted ezzel-azzal hét-hónaphosszat, túráztathatod magad, pedig már az első öt percben pontosan tudta, hogy valójában szálkányi esélyed sem lesz nála, merthogy te neki csóró vagy, vagy alacsony, vagy kilóg az orrodból a szőr, vagy mittudomén.
Szóval ismerkedés címén valójában csak az idődet/pénzedet lopta.
Nettó 300e semmi,kezdő fejlesztő kollégák kapnak ennyit.
Semmire elég,főleg nem ha topnőket akarsz.
Ez a fizu semmi,normális szakma kellene nem ilyen himihumi bölcsész büfé szakokat,menj IT-ra ettől többet is fogsz keresni,sőt egy idő után ennyiért a balszemed nem fogod kinyitni.
Vagy keres egy nem szexy nőt,dagadtaknak mindegy,mert senkinek se kellenek,nekik nem lesz kívánság listájuk.
Nem.
A pénz arra kell,hogy felépítsem az életem,kigyúrjam magam,ruhatárat frissitsek,feltuningoljam magam,legyen egy vonzó életem,legyen egy szép komoly autóm,tudjunk utazgatni.
Ezekre viszont komoly összegek kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!