Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az az elég sok csaj, aki minimum 300 ezres (! ) fizut vár el egy pasitól ismerkedésnél, az melyik országban él lélekben?

Figyelt kérdés
Mert hogy nem Magyarországon, az is biztos! Hogy képzelik ezt a nők, mégis ki keres, meg hol ebben az országban ennyi lóvét? Nem lehet mindenki vállalkozó, jó, tudom, a nők lelkivilágában csak a gazdagság és a pompa létezik... Komolyan, hol tartunk?

2016. jún. 28. 23:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/80 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem nem annyira nagy cucc ez... Nekem 230 volt a kezdőfizum, most pedig 300 felett keresek. És nem dolgozom ki a belem. Nem várom el ezt a páromtól, de mivel iylesmi körökben mozgok, hasonló fizetéssel rendelkezik ő is. Nem gondolom elérhetetlennek. Sok szakmunkás ismerősöm is keres ennyit. Egy jó asztalos aranyat ér. 25/n
2016. nov. 13. 17:00
 72/80 anonim ***** válasza:
Álomországban. Bár én ennyit keresek, de az a nagy hiányszakma, az átlag közelében sincs.
2017. jan. 29. 01:21
 73/80 anonim ***** válasza:
Aki 300at vár el, az amúgy is mennyit keres ?
2017. jan. 29. 01:25
 74/80 anonim ***** válasza:
Osztrák minimálbér..5évet kint vagy ésszel élsz hazajössz van alapod. Magyarországon nem lehet.
2017. márc. 12. 16:59
 75/80 anonim ***** válasza:
Ha péktől várja el,lélekben Svájcban él,ha egy mérnöktől vagy bankártól,akkor Magyarországon.
2017. márc. 12. 17:25
 76/80 anonim ***** válasza:

Mittudomén... biztos nekik félmillás fizujuk van, és akkor már nehogymár...

De... nem mindegy?

Ha neked nincs annyi lecsód, akkor ezekkel a macákkal már nem is kell foglalkoznod!

T'od, én hullára szeretem az ilyen kívánságlistával jövő nőket, mert nagyon gyorsan el lehet dönteni, hogy megugorja-e náluk az ember a mércét, avagy sem. A titkolózós, magában felméregetőst meg tömheted ezzel-azzal hét-hónaphosszat, túráztathatod magad, pedig már az első öt percben pontosan tudta, hogy valójában szálkányi esélyed sem lesz nála, merthogy te neki csóró vagy, vagy alacsony, vagy kilóg az orrodból a szőr, vagy mittudomén.

Szóval ismerkedés címén valójában csak az idődet/pénzedet lopta.

2017. márc. 12. 21:28
 77/80 anonim ***** válasza:
Ha nem a feltuningolt, fullos, kirakatbaba csajokat szúrnátok ki magatoknak, akik ezek szerint nem a ti szintetek, akkor mindjárt meg sem született volna ez a kérdés.
2017. máj. 12. 10:11
 78/80 anonim ***** válasza:
0%

Nettó 300e semmi,kezdő fejlesztő kollégák kapnak ennyit.

Semmire elég,főleg nem ha topnőket akarsz.

Ez a fizu semmi,normális szakma kellene nem ilyen himihumi bölcsész büfé szakokat,menj IT-ra ettől többet is fogsz keresni,sőt egy idő után ennyiért a balszemed nem fogod kinyitni.

Vagy keres egy nem szexy nőt,dagadtaknak mindegy,mert senkinek se kellenek,nekik nem lesz kívánság listájuk.

2017. máj. 12. 10:14
 79/80 anonim ***** válasza:
Utolsó, remélem, nem pénzzel akarsz magadnak nőt fogni.
2017. máj. 12. 11:10
 80/80 anonim ***** válasza:

Nem.

A pénz arra kell,hogy felépítsem az életem,kigyúrjam magam,ruhatárat frissitsek,feltuningoljam magam,legyen egy vonzó életem,legyen egy szép komoly autóm,tudjunk utazgatni.

Ezekre viszont komoly összegek kellenek.

2017. máj. 12. 12:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!