Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az az elég sok csaj, aki minimum 300 ezres (! ) fizut vár el egy pasitól ismerkedésnél, az melyik országban él lélekben?

Figyelt kérdés
Mert hogy nem Magyarországon, az is biztos! Hogy képzelik ezt a nők, mégis ki keres, meg hol ebben az országban ennyi lóvét? Nem lehet mindenki vállalkozó, jó, tudom, a nők lelkivilágában csak a gazdagság és a pompa létezik... Komolyan, hol tartunk?

2016. jún. 28. 23:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/80 anonim ***** válasza:
81%
En se ertem ezek hol elnek?ne lakj otthon legyen kocsid keress jol.... Mind ezeket magyar fizubol....
2016. jún. 28. 23:29
 2/80 anonim ***** válasza:
43%

ilyet legfeljebb butuska mesevilágban élő kislányok találnak ki

probálkoz felnött nőknél tudom nehezebb de rögtön nem lesz höbörögni való

2016. jún. 28. 23:31
 3/80 anonim ***** válasza:
57%
Magyarországon netto 300.000 Ft pl. a mérnökök kezdőfizetésként megkeresik.
2016. jún. 28. 23:31
 4/80 anonim ***** válasza:
53%
Nem csak ők akarnak így élni a férfiak is, velem együtt, csak ha nem vagy benne a top 10%-ba akik megkeresnek ennyit akkor külföldre kell érte menni. Mondjuk ilyen minimum kritériumot kitenni elég nagy szemétség, az ilyen nő megérdemli ha csak kihasználják és egyedül marad egy életre, ő baja.
2016. jún. 28. 23:32
 5/80 anonim ***** válasza:
54%
Én még nem találkoztam ilyen lánnyal, pedig legalább ennyit keresek.
2016. jún. 28. 23:36
 6/80 Komolyan mondod? ***** válasza:
84%

Mit foglalkozol az ilyen nőkkel, de most komolyan?!

Szerintem ők egy percet nem foglalkoznak veled, akkor meg nem mind1, hogy mit várnak/nem várnak el.

Elég nagy baj annak a nőnek, hogy idáig korlátozódott az értelmi színvonala...

Amúgy meg szeretem ezeket a kérdéseket...

Nekem pl. egy olyan nő ismerősöm sincs, akinek ekkorák lennének az elvárásai.

2016. jún. 28. 23:36
 7/80 Sunshinedoll ***** válasza:
52%
Engem inkább az érdekelne, te melyik országban élsz, mert én egy ilyen csajt sem tudok magamon kívül :DDD
2016. jún. 28. 23:43
 8/80 anonim ***** válasza:
78%

Megertem a frusztraciot, de vegül mindenki sajat sorsanak kovacsa.

A barati körömben (magamat beleertve) legtöbben joval efölött keresünk. Tisztesseges munkaval (politikai kapcsolataink nincsenek). Igaz van köztünk vallalkozo, de akad programozo, söt szerelö is.

Baratnöinkkel/felesegeinkkel legtöbb meg par evvel ezelött ismerkedtünk meg, amikor meg tanultunk es sokkal zordabbak voltak a kilatasok. Esetemben is elöfordult, hogy baratnöm fizette a kajat, mert annyim sem maradt...

Szerintem egyebkent sok lany egyaltalan nem anyagias, csak keresnek olyat, aki kepes urra lenni az eleten es kezebe venni a dolgokat. Napjainkban ez sokszor (termeszetesen nem mindig) az anyagi helyzeten mutatkozik meg. Szomoru, ha egyesek ezt kudarcuk, gyenge probalkozasaik magyarazatara hasznaljak es minden nöt egy fiokba tesznek!

2016. jún. 28. 23:56
 9/80 anonim ***** válasza:
65%

2 hete kezdtem a munkahelyemen. Nettó 320 egy havi bevételem (fizu + caf.). Mérnök kezdőfizetés. És akkor ezzel még elég átlagos vagyok. Budapesten élek.

A párom 5 éve dolgozik a szakmájában (szintén mérnök), azon belül is elég jó irányt választott. A dupláját keresi az enyémnek. Mellette összeállt 2 barátjával és ha akad projektjük, akkor azzal szintén elég jól keresnek. Majd ha megunják a gályázást, akkor jobban fellendítik a vállalkozást.

N

2016. jún. 28. 23:56
 10/80 anonim ***** válasza:
72%

Ja és igen..kb 1 évig nem tudtam mennyit keres. Akkor még koliban élt, nem volt kocsija, meg úgy semmi olyan tulajdona, ami árulkodhatott volna a fizetéséről. Én is még csak tanultam és gyakornoki melóm volt. Tehát nem a pénzéért választottam, ahogy ő sem engem.

2016. jún. 28. 23:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!