Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az az elég sok csaj, aki minimum 300 ezres (! ) fizut vár el egy pasitól ismerkedésnél, az melyik országban él lélekben?
ilyet legfeljebb butuska mesevilágban élő kislányok találnak ki
probálkoz felnött nőknél tudom nehezebb de rögtön nem lesz höbörögni való
Mit foglalkozol az ilyen nőkkel, de most komolyan?!
Szerintem ők egy percet nem foglalkoznak veled, akkor meg nem mind1, hogy mit várnak/nem várnak el.
Elég nagy baj annak a nőnek, hogy idáig korlátozódott az értelmi színvonala...
Amúgy meg szeretem ezeket a kérdéseket...
Nekem pl. egy olyan nő ismerősöm sincs, akinek ekkorák lennének az elvárásai.
Megertem a frusztraciot, de vegül mindenki sajat sorsanak kovacsa.
A barati körömben (magamat beleertve) legtöbben joval efölött keresünk. Tisztesseges munkaval (politikai kapcsolataink nincsenek). Igaz van köztünk vallalkozo, de akad programozo, söt szerelö is.
Baratnöinkkel/felesegeinkkel legtöbb meg par evvel ezelött ismerkedtünk meg, amikor meg tanultunk es sokkal zordabbak voltak a kilatasok. Esetemben is elöfordult, hogy baratnöm fizette a kajat, mert annyim sem maradt...
Szerintem egyebkent sok lany egyaltalan nem anyagias, csak keresnek olyat, aki kepes urra lenni az eleten es kezebe venni a dolgokat. Napjainkban ez sokszor (termeszetesen nem mindig) az anyagi helyzeten mutatkozik meg. Szomoru, ha egyesek ezt kudarcuk, gyenge probalkozasaik magyarazatara hasznaljak es minden nöt egy fiokba tesznek!
2 hete kezdtem a munkahelyemen. Nettó 320 egy havi bevételem (fizu + caf.). Mérnök kezdőfizetés. És akkor ezzel még elég átlagos vagyok. Budapesten élek.
A párom 5 éve dolgozik a szakmájában (szintén mérnök), azon belül is elég jó irányt választott. A dupláját keresi az enyémnek. Mellette összeállt 2 barátjával és ha akad projektjük, akkor azzal szintén elég jól keresnek. Majd ha megunják a gályázást, akkor jobban fellendítik a vállalkozást.
N
Ja és igen..kb 1 évig nem tudtam mennyit keres. Akkor még koliban élt, nem volt kocsija, meg úgy semmi olyan tulajdona, ami árulkodhatott volna a fizetéséről. Én is még csak tanultam és gyakornoki melóm volt. Tehát nem a pénzéért választottam, ahogy ő sem engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!