Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az az elég sok csaj, aki minimum 300 ezres (! ) fizut vár el egy pasitól ismerkedésnél, az melyik országban él lélekben?

Figyelt kérdés
Mert hogy nem Magyarországon, az is biztos! Hogy képzelik ezt a nők, mégis ki keres, meg hol ebben az országban ennyi lóvét? Nem lehet mindenki vállalkozó, jó, tudom, a nők lelkivilágában csak a gazdagság és a pompa létezik... Komolyan, hol tartunk?

2016. jún. 28. 23:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/80 anonim ***** válasza:
67%

Budapesten lehet, hogy ennyit keresnek sokan, vidéken álmodozz erről, ott az átlag 100-120 ezer Ft. Aki Pesten él, az könnyen keres 300-at vagy a feletti összeget mondjuk egy multinál, vagy gyárban mérnökként, informatikusként, marketingesként stb.

A 300-400-as fizu nyugaton átlag alja, Magyarországon magasnak számít, szóval nem itt élnek biztos. De hisz kinek kéne egy Golddigger? :D

2016. jún. 29. 00:16
 12/80 anonim ***** válasza:
56%

Nettóról, vagy bruttóról beszélsz?

Nem tudom, hol laktok, felénk ez tök átlagos fizetés... A városban az egyik gyárban én nettó 120 körüli összeget kaptam, és ezt operátorként, ami a "legalja" munka azon a helyen (nem leszólásból, de tényleg az a legrosszabbul fizetett állás ott), és ezt úgy, hogy 8 általános kellett hozzá, semmi képzettség.. Ja, és ez közvetített munka volt, akik közvetlenül a gyár alkalmazottjai, azok olyan 50k-val többbet kapnak. Szóval már megvan a 300 fele úgy, hogy általános iskolát végeztél...

A barátom "csak" szakmunkás, 200-at visz haza, mert jó a szakmájában, és jó helyen dolgozhat.

Apám gyárigazgató egy sima érettségivel, meg valami okj-s logisztikai tanfolyammal. Sima raktárosként kezdte anno. Aztán nem csak hőzöngött, meg lustálkodott amikor csak lehetett, hanem tanult, és odatette magát.

Mint írtam, a barátom 200-at keres, szóval nekem pont nem elvárás a minimum 300, de azért ha valaki képezi magát, és ügyes, akkor azért nem olyan irreálisan hatalmas összeg. Azt már meg se kérdezem, hogy 300ezer hol gazdagság és pompa :D

Amúgy arra nem gondoltál, hogy

1. nem gold digger ribizlikkel kéne ismerkedni, ill.

2. nem a fizuddal van a bajuk, hanem a lekezelő, bicskanyitogató stílusoddal?

Tudom, tudom, 0% :)

22L

2016. jún. 29. 00:18
 13/80 anonim ***** válasza:
42%
Ja, és egyébként a helyeden mondjuk örülnék, hogy van egy "szűrőm", amin kapásból megbuknak a pénzéhes nők. Vagy neked jobb lenne, ha csak azért lenne nőd, hogy a véredet szívja?
2016. jún. 29. 00:20
 14/80 anonim ***** válasza:
45%
Hát 22 éves nő, te nagyon el vagy tájolva. 8 általánossal aligha fogsz 150 nettót keresni operátorként. Max 3 műszakban. Meséljek valamit? Egy ismerősöm a Hankook Tire gumigyárban melózott 3 műszakban 120 ezerért + cafeteria. Ebben benne volt az éjszakai pótlék is. A Hankook egy elég nagy cég világszerte. Milyen 150-ről beszélsz te?
2016. jún. 29. 00:22
 15/80 anonim ***** válasza:
40%

ma 00:22

Természetesen az operátorok 3 műszakban dolgoznak, és mi van abban? Úgy mondod, mintha ez valami extrém dolog lenne :D

Ez egy gyógyszergyár a Dunántúlon, amiről beszélek. 150 bruttót kaptam közvetítőn keresztül, ez pótlékkal, cafetériával, mindennel együtt 110-120 nettó körül alakult egy hónapban. :)

2016. jún. 29. 00:26
 16/80 anonim ***** válasza:
74%

Félreértetted. Itt egyes emberek el vannak tájolva. Elhiszem, hogy lazán keresnek 4-5 kilót havonta itt emberek, de más kérdés, hogy milyen pozícióban és milyen városban. Magyarországon az átlagfizetés 200.000 Ft-ra jön ki, de ez úgy, hogy abba bele van számolva a felső tízezer is. Realizálva ez max 100-120 ezer Ft a valóságban. A felkapott szakmákra persze, hogy fizetnek, meg ha valaki magánvállalkozó. De nem ám egy mezei cégnél, mint alkalmazott/beosztott/operátor stb.

Ne vicceljünk már, nő ismerősöm most végzett orvosin, 25 éves, kezdő orvosi fizuja lesz kb 140.000 nettó + pótlékok. Max 170 körül fog hazavinni. És szopott érte 6 évet az orvosin, ráadásul még csak általános orvos, 3 év szakorvosija hátravan. Akkor sem fog 200 nettónál többet keresni. Itt meg mindenki írja be, hogy én lazán keresek 300-400 felett. Mégis mi a fhaszból? Mindenki informatikus, mérnök, jogász, közgazdász stb? :]

2016. jún. 29. 00:31
 17/80 anonim ***** válasza:
16%
Egyelőre nincs diplomám, bár folyamatban van. Érettségim van össz-vissz. Korábban dolgoztam egy "munkahelyen" alkalmazottként, ott 120 nettót kaptam. Közben elindítottam egy vállalkozást, most havi nettó 250 és 500e között keresek megrendelésszámtól függően. Ha ez simán elérhető diploma nélkül, akkor nem hiszem hogy olyan brutális elvárás.
2016. jún. 29. 00:32
 18/80 anonim ***** válasza:
51%

Nem kötelező keveset keresned!

Nem közelező olyan csajt hajtanod, aki pénzes pasit akar!

Van még kérdés?

2016. jún. 29. 00:35
 19/80 anonim ***** válasza:
12%

ma 00:31

Most komolyan az egészségüggyel példálózol? :D Mindenki tudja, hogy az egészségügy ótvar rosszul fizet... nekem is van egy haverom, aki többet keresett a tescoban kasszásként, mint most az egészségügyben. Gonosz dolog ilyet mondani, de ő választotta, mikor elkezdte, akkor is tudni lehetett, hogy nem fog milliókat hazavinni.

Bárki jelentkezhet egyébként informatikus/mérnöki képzésre egyetemen, egész alacsonyak a pontszámok, be lehet kerülni.

2016. jún. 29. 00:35
 20/80 anonim ***** válasza:
55%
Nézd, egyetemen volt évfolyamtársam tök okos srác, diplomával (természettudományos, nem szabad bölcsész meg gagyiságok) +OKJ-s papírral (ez is hasonló terület, szintén nem büfé) + nyelvvizsgával meg babám faszával keres most nettó 100-at egy hulladékos cégnél. 3. éve nyomja náluk, mert örült, hogy ígyis valaki helyére mehetett, aki terhes lett. Mivel vidéki, kitörölhette volna a s.eggét a papírjaival, ezerszer nehezebb melót találni vidéken, mint fővárosban.
2016. jún. 29. 00:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!