Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az az elég sok csaj, aki minimum 300 ezres (! ) fizut vár el egy pasitól ismerkedésnél, az melyik országban él lélekben?
Budapesten lehet, hogy ennyit keresnek sokan, vidéken álmodozz erről, ott az átlag 100-120 ezer Ft. Aki Pesten él, az könnyen keres 300-at vagy a feletti összeget mondjuk egy multinál, vagy gyárban mérnökként, informatikusként, marketingesként stb.
A 300-400-as fizu nyugaton átlag alja, Magyarországon magasnak számít, szóval nem itt élnek biztos. De hisz kinek kéne egy Golddigger? :D
Nettóról, vagy bruttóról beszélsz?
Nem tudom, hol laktok, felénk ez tök átlagos fizetés... A városban az egyik gyárban én nettó 120 körüli összeget kaptam, és ezt operátorként, ami a "legalja" munka azon a helyen (nem leszólásból, de tényleg az a legrosszabbul fizetett állás ott), és ezt úgy, hogy 8 általános kellett hozzá, semmi képzettség.. Ja, és ez közvetített munka volt, akik közvetlenül a gyár alkalmazottjai, azok olyan 50k-val többbet kapnak. Szóval már megvan a 300 fele úgy, hogy általános iskolát végeztél...
A barátom "csak" szakmunkás, 200-at visz haza, mert jó a szakmájában, és jó helyen dolgozhat.
Apám gyárigazgató egy sima érettségivel, meg valami okj-s logisztikai tanfolyammal. Sima raktárosként kezdte anno. Aztán nem csak hőzöngött, meg lustálkodott amikor csak lehetett, hanem tanult, és odatette magát.
Mint írtam, a barátom 200-at keres, szóval nekem pont nem elvárás a minimum 300, de azért ha valaki képezi magát, és ügyes, akkor azért nem olyan irreálisan hatalmas összeg. Azt már meg se kérdezem, hogy 300ezer hol gazdagság és pompa :D
Amúgy arra nem gondoltál, hogy
1. nem gold digger ribizlikkel kéne ismerkedni, ill.
2. nem a fizuddal van a bajuk, hanem a lekezelő, bicskanyitogató stílusoddal?
Tudom, tudom, 0% :)
22L
ma 00:22
Természetesen az operátorok 3 műszakban dolgoznak, és mi van abban? Úgy mondod, mintha ez valami extrém dolog lenne :D
Ez egy gyógyszergyár a Dunántúlon, amiről beszélek. 150 bruttót kaptam közvetítőn keresztül, ez pótlékkal, cafetériával, mindennel együtt 110-120 nettó körül alakult egy hónapban. :)
Félreértetted. Itt egyes emberek el vannak tájolva. Elhiszem, hogy lazán keresnek 4-5 kilót havonta itt emberek, de más kérdés, hogy milyen pozícióban és milyen városban. Magyarországon az átlagfizetés 200.000 Ft-ra jön ki, de ez úgy, hogy abba bele van számolva a felső tízezer is. Realizálva ez max 100-120 ezer Ft a valóságban. A felkapott szakmákra persze, hogy fizetnek, meg ha valaki magánvállalkozó. De nem ám egy mezei cégnél, mint alkalmazott/beosztott/operátor stb.
Ne vicceljünk már, nő ismerősöm most végzett orvosin, 25 éves, kezdő orvosi fizuja lesz kb 140.000 nettó + pótlékok. Max 170 körül fog hazavinni. És szopott érte 6 évet az orvosin, ráadásul még csak általános orvos, 3 év szakorvosija hátravan. Akkor sem fog 200 nettónál többet keresni. Itt meg mindenki írja be, hogy én lazán keresek 300-400 felett. Mégis mi a fhaszból? Mindenki informatikus, mérnök, jogász, közgazdász stb? :]
Nem kötelező keveset keresned!
Nem közelező olyan csajt hajtanod, aki pénzes pasit akar!
Van még kérdés?
ma 00:31
Most komolyan az egészségüggyel példálózol? :D Mindenki tudja, hogy az egészségügy ótvar rosszul fizet... nekem is van egy haverom, aki többet keresett a tescoban kasszásként, mint most az egészségügyben. Gonosz dolog ilyet mondani, de ő választotta, mikor elkezdte, akkor is tudni lehetett, hogy nem fog milliókat hazavinni.
Bárki jelentkezhet egyébként informatikus/mérnöki képzésre egyetemen, egész alacsonyak a pontszámok, be lehet kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!