Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az az elég sok csaj, aki minimum 300 ezres (! ) fizut vár el egy pasitól ismerkedésnél, az melyik országban él lélekben?

Figyelt kérdés
Mert hogy nem Magyarországon, az is biztos! Hogy képzelik ezt a nők, mégis ki keres, meg hol ebben az országban ennyi lóvét? Nem lehet mindenki vállalkozó, jó, tudom, a nők lelkivilágában csak a gazdagság és a pompa létezik... Komolyan, hol tartunk?

2016. jún. 28. 23:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/80 anonim ***** válasza:
61%
Nem tudom... Nem ismerek ilyen lányokat. Én lányként keresek ennél többet és baromira nem érdekel, hogy a pasi mennyit keres. Ez a legutolsó szempont az ismerkedésnél nekem.
2016. jún. 29. 08:13
 32/80 anonim ***** válasza:
78%
Ezért tapadnak a csajok a külföldiekre, mert ők megkeresnek ennyit.
2016. jún. 29. 08:33
 33/80 anonim ***** válasza:
0%

En ennel joval tobbet keresek mert van egy sajat branding cegem. Nem fizu slapjan valasztok pasit viszont tehat ha szeretek egy pasit akkor nem zavar az h 120 at keres nem kizaro ok.

Viszont:

Nem koltozom vele ossze mert a rezsi fele elviszi az osszes penzet es utana tolem ker majd kolcson

Ha nincs penze tengerentuli nyaralasra szinten nem gond, mert a barataimmal megyek de az ovet nem fizetem ki.

Beulok vele nyilvan egy pizzara, de etterembe a baratokkal megyek leven nem engedheti keg maganak.

Ez igaz a szorakozasra es minden mas programra is. Ja es ha nincs kocsija nem fogom furikazni.

Szoval nekem semmi bajom azzal ha egy pasi 120 at keres, nem kizaro ok, de egy percig nem fog rajtam eloskodni, mert az viszont nalam kizart. Szoval lehet komoly kapcsolat osszekoltozes nelkul es kozos kassza nelkul, de ne varja tolem, hogy majd penzelem es kifizetem a nyaralasait mert ez not going to happen:-)

2016. jún. 29. 08:37
 34/80 anonim ***** válasza:
14%
Én az enyémhez hasonló fizetést várok el, kb ennyit keresek. Nem sokat tudok tervezni, ha én 300-at keresek, a pasi meg 90-et.
2016. jún. 29. 08:52
 35/80 anonim ***** válasza:
mérnök és mérnök közt is van különbség. Míg egy infós mérnök kezdőfizetése 300e, addig egy építészmérnök örül ha 200 bruttót megkapja.
2016. jún. 29. 09:11
 36/80 anonim ***** válasza:
52%

"Szerintem egyebkent sok lany egyaltalan nem anyagias, csak keresnek olyat, aki kepes urra lenni az eleten es kezebe venni a dolgokat."

Ennyi. Nem az érdekli őket, hogy mennyi az annyi, hanem az, hogy legyen terved a jobbra és próbáld elérni.

Az meg pont nem terv, hogy "de hát a főnököm csak ennyi fizetést ad" mert abból egyértelmű, hogy belenyugodtál a kevésbe és a főnöködre tolod az életed egyik hibáját.

2016. jún. 29. 09:14
 37/80 anonim ***** válasza:
76%
A holland Antillákon.
2016. jún. 29. 09:20
 38/80 anonim ***** válasza:
67%

nekem egy kérésem van ami az anyagit illeti

az h ne nekem kelljen eltartani :)

szal legyen annyi bevétele amivel a saját és a közös kiadások felét állja

ha el tudd tenni valamennyit na az plusz pont :)

összeget felesleges írni mivel mindenikek más az igénye

2016. jún. 29. 09:22
 39/80 anonim ***** válasza:
#33 Valahogy egyből Kriszta és a Piár cége jutott rólad eszembe a barátok köztből... :D
2016. jún. 29. 09:23
 40/80 anonim ***** válasza:
66%
Persze, én meg a római pápa stólahordója vagyok. Itt mindenki vállalkozó, mindenkinek saját cége van, meg babám fas.za. :] Nem irigységből írom, csak fura, hogy ebben az országban mindenki qrva jól keres az itteniek alapján, mégis az utolsók között kullogunk az uniós tagországok között. Igaza van 70%-osnak, hogy sokan csak a saját mikrokörnyezetüket látják, azt hiszik 300 ezer Ft átlagfizetés hazánkban, miközben annak 1/3-a kb. Annak is igaza van, aki a bruttó fizetést emelte ki, nagyon nem mindegy, hogy 300 bruttó, vagy nettó. Mert annak nettója 180 ezer kb. Ha meg az a nettó, akkor annak a bruttója kb. 420-440 ezer Ft. Na mindegy, csak ne a pénzen múljon már egy ember értéke, én ezt vallom. Ez csak egy darab szar, aminek értéket tulajdonít az egó, de semmi valós értéke nincs. Anyagi világban való elveszés, semmi más. Ha egy nő csóró lenne, de művelt, intelligens, kedves, simán leálnnék vele. Ennyi a különbség emberek között.
2016. jún. 29. 11:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!