Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az az elég sok csaj, aki minimum 300 ezres (! ) fizut vár el egy pasitól ismerkedésnél, az melyik országban él lélekben?
Egyébként azt is elfelejtitek, hogy rendben, Pesten sokkal többet keres az ember, és igen, mérnök és mérnök között is van különbség..
Na de megnéztétek már, hogy Szolnokon, Pécsen, Debrecenben és Pesten mennyibe kerül a lakhatás?
39-es 33-as vagyok, 8 eve kulfoldon elek, szoval nem tudom kicsoda Kriszta a B.koztbol?
Ettol fuggetlenul sztem tok rendben van, hogy osszejonnek egy szegenyebb sraccal csak nem fizetnenk egymasnak semmit (nincs felezes se), es kulon lakas. Szoval ezzel nem latom azt, h mi a baj?Ha tobbet akar keresni majd tobbet keres, ha nem akkor nem mindket esetben az o dolga, engem az, h o mit kezd az eletevel effektive nem erint.
A cegemert sokat dolgoztam, azt csinalom amit szeretek es amihez ertek, es semmi kedvem anyagilag finanszirozni egy pasit. Ha egy pasi nem tud maganak megengedni maganak egy jo korulmenyek kozott elo not, akkor erdemesebb olyan lanyt keresni akivel egy anyagi szinten vannak, de mint emlitettem a sajat kondicioimmal nem zavar ha keveset keres.
44:
Alapvetően ez a különbség a mai nő és férfi között. A nő elvárja és elvárhatja, hogy ha neki anyagilag rosszul mennének a dolgai, akkor a pasija "finanszírozza". Mit elvárja, szinte követeli, hisz az a férfi dolga. Fordított esetben meg - mint a fenti ábra is mutatja - egy fagyit nem vesz a csóró pasijának (egyébként se jönne össze olyannal, aki nem keres jól, lerí róla a lenézés, hiába próbálja palástolni), mert hogy ő aztán nem támogat senkit. Undorító.
44-45
Pont azt irtam, h de osszejonnek egy csoro pasival viszont NEM finansziroznam sem a nyaralasat, sem mas dolgait mert nem ezert keresek penzt. Ez nem szeretet kerdese leven nem elnenk egyutt egyebkent sem, es ha ezek a pasik tenyleg nem erdek emberek, es nem arrol szol naluk a dolog h lehuzzak a not anyagilag, akkor sztem ezzel a megoldassal mindket fel boldog:-)
Szerencsere van parom, szoval ez nem erint, de ha szingli lennek persze h vigyaznek az anyagi dolgaimra. Mondom, nem zavar h minimalberen el, de ne rolam probalja lerantani az alomfizujahoz szukseges osszeget.
"Alapvetően ez a különbség a mai nő és férfi között. A nő elvárja és elvárhatja, hogy ha neki anyagilag rosszul mennének a dolgai, akkor a pasija "finanszírozza". Mit elvárja, szinte követeli, hisz az a férfi dolga. Fordított esetben meg - mint a fenti ábra is mutatja - egy fagyit nem vesz a csóró pasijának (egyébként se jönne össze olyannal, aki nem keres jól, lerí róla a lenézés, hiába próbálja palástolni), mert hogy ő aztán nem támogat senkit. Undorító."
Valahol undorító, mikor túlzásba viszi a nő, hogy ő nem segíti ki a pasit, de azért ha úgy nézzük, valahol természetesebb az, hogy a férfi finanszírozza a nőt, mivel felnőtt kategóriában vagyunk, ezért előbb-utóbb ott fognak kikötni, hogy gyereket csinálnak és a nőt meg még a gyereket is finanszírozni kell a férfinak. Szóval nincs abban semmi érdekes, ha a nő olyat akar, aki erre képes is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!