Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letöröm kicsit az egoját egy ilyen nőnek ha nemírok vissza neki társkeresőn?
"muszáj szelektálni, nem tudok mindenkivel foglalkozni"
Itt a lényeg. Én is voltam fenn társkeresőn nőként. Tényleg azzal a szándékkal, hogy levelezzek emberekkel, megismerjem őket mielőtt bármiről döntök.
Beregisztráltam, és mire megírtam és elmentettem a profilomat már vagy 6 beérkezett levelem volt, úgy, hoyg még semmit sem tudhattak rólam. Ez utána tovább bővült kb. 15-re. Én mindre igyekeztem normálisan válaszolni. Másnap a levelekre amikre válaszoltam, ott várt a válasz, és pluszba megint vagy 10 új jelentkező.
Na már most ha valakinek munkája, élete is van, az nem tud egyszerre 25 emberrel levelezni (főleg ha naponta bővül is a lista), egyszerűen nincs erre idő. Muszáj szelektálni, és egy társkeresőn csak a profilok/megadott adatok alapján lehet. De ha kiírtam a profilomra, hogy ilyen korkülönbségen belül, ilyen magasság stb. alapján keresek, akkor meg én voltam a felszínes p*csa.
Le is regisztráltam 3 hónap után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!