Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell primitívnek lenni, ha valaki nem ír vissza társkeresőn?
Azt tapasztaltam, hogy valami ordenáré stílust vett elő egy férfi, akinek nem írtam vissza. Megjegyzek annyit, hogy nem én tehetek arról, hogy nem tud olvasni, amikor kiírtam, hogy 30 év alattiakkal ismerkedem, és akiknek nincs bejelölve ismerkedési célnál a szex.
Ezt ő érdekes módon figyelmen kívül hagyta, szerintem el sem olvasta, és egyből rám szállt sorozatos levelek formájában, és elkezdett szidni, hogy miért nem válaszolok. (Természetesen bőven 30 fölött volt és a szex is be volt jelölve neki.)
Ezek után akkor sem írnék neki, ha ő lenne az utolsó férfi ezen a földön.
Nem bírom megérteni, hogy ilyenkor mit várnak egyesek?
A szitkozódó levelek után majd kellemesen elcsevegek vele?
Miért kell ennyire ellenségesnek, gyűlölködőnek lenni, ha valakivel nem akar az ember ismerkedni?
Én visszaírok azoknak is, akik nem figyelik az adatlapot, de nekik ezt szoktam válaszolni: "elolvastad az adatlapomat?"
Aztán volt, aki jelezte, hogy igen, és hogy csak beszélgetni akar, úgyhogy vele jól elcsevegtünk. Aki pusztán figyelmetlen volt, az nem írt többet. Néhány ember volt csak, aki nagyon nem értett a szóból, azokat letiltottam.
Ne idegesítsd fel magad rajtuk, nem éri meg. Kezeld így, ahogy én. :-)
4-es, először is álljunk meg ott, hogy voltak kikötéseim az adatlapomon, ahogy írtam is! Ha nem ismerkedek 30 fölöttivel, akkor nem ismerkedek 30 fölöttivel és olyannal se akinek esetleges célja a szex.
Ezen nem besértődni kéne, hanem el kéne fogadni, hogy nem mindenki kapható úgy, mint a csoki a boltban!
Ha neked valaki nem szimpatikus és lehord mindenféle szemétnek, akkor van kedved utána bájcsevegni vele?
Nem kötelességem mindenkinek válaszolni, nem tartozok senkinek sem elszámolni valóval és ha nem gond, akkor ezért még bocsánatot sem kérek!
Az olyan emberek is mint te, akik kötelezően elvárják a választ, tartok most ott, hogy inkább törlöm az adatlapomat a francba...
Nem vagyok senkinek se kutyája, se macskája hogy így beszéljenek velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!