Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok\Férfiak, Ti meddig mentetek Társkeresőn?
Az érdekel meddig mentetek,mentek el, mennyit tesztek meg azért, hogy összehozzatok randit Lánnyal\Lányokkal ?
Mennyi az a maximális oldal amin rajta vagytok egyszerre ? Van hogy egyszerre több lánnyal ismerkedtek párhuzamosan, esetleg találkoztok , ha igen Hány lánnyal jön össze a dolog ?
Illetve Kellett e sok mindent változtatnotok magatokon/profilon hogy sikeresebb legyen ?
Jöhetnek a tapasztalatok válaszok :)
F
Nem sokat voltam fent, körülnéztem néhányon, egyen láttam egy kifejezetten szimpatikus lányt, neki írtam, válasz nem jött. Ezután körülnéztem még jobban, megint megláttam egy szimpatikus lányt, neki írtam, lett is belőle 1,5 év kapcsolat. Mostanában újabban egyedül, és megint gondolkodom rajta, hogy írok egy lánynak.
Szóval én az 'egyszerre csak egy' filozófiáját követem.
24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!