Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csodálkoznak a férfiak, ha a nők nem írnak nekik vissza társkeresőn?
Erről nem ők tehetnek, és nem is a nők, hanem a perverz gyökerek... Én csak nem rég regisztráltam, és rengeteg levelet kapok, de ennek a 90%-a olyan pasiktól jön, akikkel egyetlen szót sem szeretnék váltani, mert undorító szexajánlatokat tesznek, 20 évvel idősebbek, de olyan is írt már, aki 60 éves volt, hogy szívesen megsun**na... Ezek az illetők semennyire nem veszik figyelembe, hogy milyen pasit keresek, pedig világosan ott van az adatlapomon, éppen ezért, ha ők is ilyenek, akkor én sem méltatom őket válaszra sem.
Annak a pár normálisnak vissza szoktam írni, ha nem szeretnék ismerkedni, de közülük meg sok olyan volt, aki nem értette meg a nemet, és ez szintén baromira idegesítő...
Természetesen volt pár rendes srác is, aki megértette, ha nemet mondtam, és jelenleg ismerkedek valakivel komolyabban, úgyhogy azért akad, de sajnos ebben az üzenetdömpingben, aminek tényleg a nagy része levélszemét kategória, elvesznek a normális üzenetek. :/
Általában azért társkeresőn látod,hogy ki és mit ír neked. ha olyan,persze ne válaszolj.
Ha nem vagy képes mindet elolvasni,akkor azt viszont a saját érdektelenségednek tudhatod be.
De egy normális levéllel egy normális srác megérti,hogy bocsi, de nem. És megérdemli,hogy ne csak várjon a semmire.
Nagyon egyszerű:
- Aki analfabétán viselkedik, és a kiírt preferenciáid ellenére ír, azokat jogos ignorálni (ide tartoznak a csakszexesek is).
- Aki nem ilyen, de mégsem szeretnél tőle többet, írj vissza rendesen, hogy bocs, de nem. Ezzel a te részed le van tudva, ha ezután lesz bunkó, azt ne vedd magadra.
Ha ezeket betartod, könnyebb lesz kiszűrni a normálisakat, és a normálisak is örülnek, ha legalább kapnak választ, még ha az elutasító is (és mivel normálisak, nem bunkóznak utána).
Ami a nem jó, hogy ha előre eldöntöd, hogy ki fog majd bunkózni, és emiatt vissza sem írsz eleve.
1-es, azért szorulok rá, mert nem vagyok túl társasági ember, napközben meg az egyetemen vagyok, így nincs igazán hol ismerkednem.
Köszi a válaszokat. Igyekszem visszaírni azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!