Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen meghatározó élményeitek voltak eddig internetes társkeresőn?
Nekem nagy kedvenceim az idősebb nők.
Élőben nem mertem lépni, szal neten kezdtem el akciózni.
Mire randi lett belőle kellően feloldódtam, ami annak is volt köszönhető, h kb már minden megtörtént, ami neten keresztül előfordulhat(camsex, privát képcsere).
Így tök jól sikerültek ezek a találkák, aztán később már élőben is mertem nyitni.
Szerencsére negatív nem volt.
Egyszer volt olyan, de az inkább vicces volt, hogy egy teljesen korrekt csajtól kértem képet, azt is a lábfejéről.
Photoshoppal voltak kifestve a körmei!!!!
Nagy Wtf volt, be is fejeztem vele a levelezést :D
Én egy időben belementem a vakrandikba. Akkoriban jól is néztem ki(lehetőségeimhez mérten).
A csaj nagyon kedves volt a neten, én pedig figyelmetlen, mert az adatlapját sem néztem meg rendesen: 142 cm magas volt és kb 80 kg.
Gyerekek, a csaj úgy ment egy hátizsákkal, ahogy a törpék a Hófehérkében, éppen csak hogy a Hey-hó-t nem énekelte közben.
Ami tetézte a dolgot, hogy imádott hangos lenni és aki akarta, annak sem volt esélye, hogy ne vegye észre.
Szóval úgy jártam, mint Kyle az Apple apró betűinek elolvasásával: rohadtul megtanultam olvasni...
8 év alatt,több oldalon akadtak negatív és pozitív élményeim is egyaránt.
Nem sokszor,de vakrandiban is volt részem nekem is.
Én is beleszaladtam nem egyszer a valótlan fotók okozta traumákba.:)
Azóta hangsúlyozom,hogy több és aktuális fotót szeretnék látni.
Akadtak emlékezetes kalandjaim,kapcsolataim is azért.
F40+
Nekem volt több találkozásom is netes ismerkedésből. Mind jók voltak, de én alapból csak barátkoztam, és ők is.
Egy kivétel volt, ahol első találkozásunkkor pár óra után kiderült, hogy nagyon működik a kémia köztünk, és nem csak baráti talin vagyunk, szóval azóta is együtt vagyunk. hamarosan 1 éve :)
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!