Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem írnak a férfiak rám a társkeresőn?
Ha olyan a társkereső, hogy külsősök is láthatják a profilod, muti és megpróbálom megmondani :)
24/F
Én két hét alatt egyet sem.
Ne próbálkozz társ keresőn, vagy ha mégis, akkor írj te arra aki tetszik. Ne várd a sült galambot.
Én sose tétováztam, mindig ráírtam arra, aki éppen tetszett, néhány, vagy több levélváltás után, ha én nem írtam neki(k), egyik se jelentkezett többé. Részemről ennyi bőven elég volt a társkeresőkből. :)
19/l
Ennyiből nem lehet megállapítani. Írj kicsit többet magadról.
Amúgy én már próbáltam a társkeresőt. Sok nőre írtam, olyanokra akik kifejezetten szolidnak, csendesnek tűntek. Alig kaptam választ és még kevesebbel alakult ki beszélgetést. Pedig csak beszélgetni, ismerkedni akartam. Normálisan fogalmaztam meg, korrektül.
Lehet nem veled van a hiba, egyszerűen csak megváltoztak a társkeresők. Én tényleg nem szexet kerestem ott, hanem komoly kapcsolatot vagy ismerkedést, de szinte minden második nő olyan adatlappal fogad, hogy "perverzek kíméljenek", stb...
Szóval Kedves Kérdező, megtudhatunk rólad egy kicsit többet? Esetleg privátban?
És te miért nem írsz rá a pasikra?
21. században már a csajok is kezdeményeznek!
Khm, nem lehet, h fizetős a levél, alapvetően?
26/F
Ilyen páratlan.hu, vagy efféle cucc?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!