Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tűnnek el a férfiak a társkeresőn, miután megírom nekik, hogy gyárban dolgozom?
Hát ez tényleg elég pocsék érzés lehet, megértem, ha rosszul esik :/ Viszont a helyedben én is rögtön elmondanám, jobb, ha az olyanokat alapból elkerülnek, akik emiatt rögtön ejtenek. Remélem, hogy ráakadsz majd egy normális pasira, de szerintem nem jó, ha később tudják meg.
Most ez rossz hasonlat nagyon, de én meg kövér vagyok és inkább az elején elmondom, meg olyan fotót teszek fel, nem csak egy képet az arcomról, ahol egyáltalán nem látszik.
Mert budák. Ezerszer jobb, mintha munkanélkulin ulnél otthon és várnál a szebb jovore. A férjem is pár évig gyárban dolgozott és szeretett is oda munkába járni. Lehet, h arra várnak, h majd eltartod oket :)
28N
Addig örülj míg a selejteket ilyen könnyen ki tudod szűrni, és ilyen könnyen morzsolódnak. Inkább örül, az ő veszteségük, a te nyereséged.
Fog jönni neked olyan férfi, aki más lesz mint az ilyen üres átlag, nyugi, csak kitartás és türelem.
És: a munka nem szégyen, sosem volt az.:)
Drukkolok neked:)
Neked jó szűrő ez, hogy csak olyanokkal foglalkozz akik feltétel nélkül elfogadnak olyannak aki és ami vagy.
Pl engem sosem érdekelt az ilyesmi, ha bejön a nő.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!