Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tűnnek el a férfiak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnnek el a férfiak a társkeresőn, miután megírom nekik, hogy gyárban dolgozom?

Figyelt kérdés
Ők szoktak rámírni, hogy tetszem nekik a képeim alapján, szimpatikus vagyok. Elkezdünk beszélgetni, ismerkedni, úgy tűnik teljesen odavannak értem, találkozni szeretnének. De miután megkérdezik, hogy mivel foglalkozom, és én leírom hogy egy gyárban dolgozom, teljesen megváltoznak. Sokan rákérdeznek, hogy azon belül mit, irodai meló? Mikor megmondom, hogy sima munkásként, utánna a legtöbben szó nélkül eltűnnek. A másik részük pedig nekiáll lesajnálni, vagy gúnyolódni, hogy ezek szerint nem vitted túlzásba a tanulást. Nem ilyen elit társkeresőkről van szó, hanem pl a Twoo. Ês a legfurább, hogy olyan férfiak is elutasítanak emiatt, akik szakmunkások, bolti eladók, raktárosok. Nekem is van érettségim és 2 szakmám, de nem ülhetek itthon az állommunkára várva, valahol dolgozni kell. Mindig a nőkre mondják, hogy milyen felszínesek, én pont fordítva tapasztalom, nagyon szarul esik ez az egész. Talán hazudnom kellene valamit ha rákérdeznek? Aztán ha komolyra fordul a dolog, csak akkor bevallani az igazat?
2015. jún. 10. 11:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ugyanazért, amiért a nők, amikor meghallják, hogy "csak egy egyszerű" kőműves valaki.

Oda-vissza megy a másik lenézése téma, sajnos.

2015. jún. 10. 21:06
 12/13 anonim ***** válasza:
Én nem tűnnék el, nem néznélek le, pedig van két diplomám és jó állásom, mégis nagyon meg tudnám / meg tudnálak becsülni. :)
2015. jún. 11. 10:35
 13/13 Janika1177 válasza:

Szia. Bocsi hogy ezt írom, de az a baj hogy rosszul választasz. Én férfi vagyok.

Engem nagyon nem izgatna hogy mivel foglalkozol. Nálam az lenne a lényeg hogy dolgozol és nem kell eltartani téged.

Az nagyon jó ha van önellátóságod.

Én pl. Egy ilyen kapcsolatból léptem ki ahol konkrétan a lányt úgy kellett eltartni kb. Mint egy gyereket. Semmihez nem ért, semmit nem csinált.

Egésznap a lakásban gubbasztott.

Valahol meg lehet érteni őt is mert tartós beteg. De az nem jelenti azt hogy akkor nem csinál semmit.

Én egy 36 éves férfi vagyok. Egyedül lakom. Nekem sokkal nehezebb megfelelő társat találni mint bárkinek. Nem vagyok szerintem jó képű, + még kövér is vagyok testalkatom mint egy medve. + fogyatékkal is élek. Én csak elutasítást kapok minden nőtől. Pedig ha tudnák hogy milyen rendes és jó szívű férfi vagyok és vicces akkor sokan szaladnának utánam. De a társkeresőn csak felszínt látják meg néhány leírt adatot. Az nem tükrözi azt le igazán milyen vagyok.

nov. 15. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!