Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes egy átlagos lánynak felmenni társkeresőre? Találhat társkeresőn párt magának egy átlagos kedves 25 éves lány?
Én pasi vagyok és sokkal régebb óta nem jön össze. Erre azt válaszolják, hogy benned a hiba.
Egy nő lehet hibás, azért nem nincs pasija vagy ez is a pasik hibája?
Szabad olyat mondani egy nőnek, ha nincs pasija, akkor benned a hiba, vagy nem, mert ilyet a férfi soviniszták mondanak?
Egyáltalán nem csak olyan használ... Én például vidéki kisvárosban lakom, kb mindenkit ismerek és engem is nagyon sokan ismernek. A munkahelyem tipikus női munkahely. Szórakozóhelyeken az átlagéletkor 16-18 év, szóval az is kilőve, mint ismerkedési lehetőség.
Barátnődnek: Nehéz lesz elviselnie, mikor már a napi 10. szexuális felajánlást teszik ... Nem magában kell keresnie a hibát, nem kell, hogy ez az önbecsülését rontsa.
Egyet kell megjegyeznie:
A gyökér pasik mindenkit megtalálnak aki attraktív. Az, hogy ők gyökerek, az nem jelenti azt, hogy rossz az ízlésük. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!