Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letöröm kicsit az egoját egy ilyen nőnek ha nemírok vissza neki társkeresőn?
De ez a nő tényleg őszinte! Igaz nyersen,igaz flegmán,de le írja mi a dörgés.
Az jobb ha nyal meg kedveskedik ,-utána meg a kollegínákkal röhög rajtad sutyiba?
Nő vagyok,ismerem ezt a gondolkodást,-ezt a csajt már nem egyszer át vágták és talán ezért játssza ezt a hú de kemény vagyok szerepet...
Persze a másik véglet,hogy tényleg egy pi(cs)a.
Szerintem találgatás helyett kérdezd meg tőle konkrétan mi a dörgés?
Úgy vettem észre,sok pasi egy csomó mindent be agyal magának ahelyett,hogy tiszta vizet öntenének a pohárba.
Kérdezz,vagy győződj meg személyesen,ha fotó alapján szimpatikus.
Nekem úgy tűnik, hogy azért írogat ilyeneket, mert próbálja magát előnyösebb helyzetben láttatni. Ha nem érdekelnéd, akkor azt írta volna, bocs/köszi, de nem.
Találkozz,beszélgess vele és kiderül hogy milyen valójában külsőre/belsőre, mert azt hiszem a neten egy szerepet játszik és nem magát adja.
Szerintem le se fogja szarni ha nem írsz vissza. Egy tétellel kevesebb a listáján.
Ha nekem nem írnak vissza én is csak vállat vonok.
De ez a nő tényleg őszinte! Igaz nyersen,igaz flegmán,de le írja mi a dörgés.
Kinek kell egy nyers flegma nő..... Ez a stílus nálam kiverte a biztosítékos!!!
Az jobb ha nyal meg kedveskedik ,-utána meg a kollegínákkal röhög rajtad sutyiba?
Ez sem jó, de előbb utóbb az is kiderül, hogy milyen ember. Így legalább az elején kiderült
"Találkozz,beszélgess vele és kiderül hogy milyen valójában külsőre/belsőre, mert azt hiszem a neten egy szerepet játszik és nem magát adja."
Naa itt már ki van lőve, hogy szerepet játszik.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!