Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letöröm kicsit az egoját egy ilyen nőnek ha nemírok vissza neki társkeresőn?
szerintem fel se fogná az üres fejében ezt a dolgot...
23F
Ezt írta kis részlet a leveléből
"Nem hagyni akarom, hogy engem válasszanak, hanem én akarok dönteni.
Mivel jelenleg a 'húspiacon' vagyok, én is túlnyomó részt a külső alapján tudok szűrni, akár szép dolog, akár nem. Valami alapján muszáj szelektálni, nem tudok minekivel foglalkozni. Ez van. Meg is kaptam érte az első tiltásom, pedig nem durván voltam őszinte. Szerintem.
Aztán ezután jön a stílus és az adatlap. Ha semmi extrát nem találok, akkor viszlát."
Na ennek a tökéletes öngyilkosság az EGÓjáról az IQ-jára ugrani :D
23F
Szerintem nem egoista, csak racionális. Mégis, mi más alapján válogasson? Te nem pontosan ugyanezt teszed? Mármint, hogy megnézed, tetszik-e a képe, és utána az adatlapját elolvasod, és azután döntöd el, hogy (vissza)írsz neki? Attól, hogy ezt kimondja, attól nem lesz egoista. Max őszinte. Még a stílusa is inkább tárgyilagos mint egós.
Nem tudom, kérdező, nyilván te beszélgetsz vele többet, te érzed igazán, a rövid bemásolt szöveg alapján szerintem nem az egója, hanem inkább a céltudatossága zavar, de alapvetően ha zavar, akkor inkább mondd meg neki, ne süllyedj arra a szintre, hogy egyszer csak nem írsz neki vissza. Okot mindig adj, akkor legalább nem fog foyamatosan utánad járkálni és zaklatni, hogy de mégis, mi volt a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!