Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olcsóbb a RL, mint állandó Bnőt tartani?
Azt tapasztaltam én és a környezetemben lévő haverjaim 22-26 év körüliek, hogy sokkal költség hatékonyabb Rosszlanyokhoz menni, akár havonta 4-szer, mint állandó barátnőt tartani.
Sokkal többet el visz a bnőzés a párkapcsolatban. Általában havi 4 alkalommal van szex kapcsolatban. Az 4*12000=48000/hó.
Ha a barátnővel kimozdul(mozi, diszkó, bár, kocsma, étterem) persze nem minden nap, akkor majdnem a dupláját költi el az ember a nőtartásra. Kocsikáztatást meg had ne mondjam.
Bár a hivatásos nem ad szeretetet, a barátnő is csak megjátsza, hogy foglalkozzanak vele meg hogy "eltartsák".
A hivatásos bátran felválallja, hogy fixen ennyi az egy alkalom, barátnőnek meg veszek egy nyakláncot a szülinapjára és hónapig fáj a feje, majd utána megfájdul a keze. Már olyan is volt, hogy a csávó bnője állítása szerint egész hóbapban megjött neki.
Hivatásoshoz nem kötődsz érzelmileg, viszont nem is használ ki és nem szégyenít meg vagy dob ki. Nem fog az zavarni téged, hogy előtte és utána 10en jártak és járni fognak benne. Viszont azt nem tudod, hogy a bnőd a város lotyója a hátad mögött.
A fentebb leírt gondolatok részben idézetek.
6 kapcsolatban lévő haver egyetértett velem.
Szerintetek?
65. Ki mondta, hogy az ecsethajú pávák férfiak? Csak hát ők kellenek a nőknek. Akinek nincs legalább hasonló jana, mint az ecseteknek, az mehet a büdös francba.
- Nőt bizony tartani kell, ha nincs belefektetett pénz, idő(de inkább pénz), akkor a férfi nagyon hamar lapátra kerül. Mert keresnek más alternatívát, aki jobban tudja tartani. Az tartás, ha a férfi fizet többet és áldoz többet!
-Nem kell minden havonta diszkóba menni, helyette KELL neki olyan hely, ahol villogtat, hogy milyen jó elTARTója van. Ergó kell neki nyilvános, lehetőleg fizetős hely. Ez nem kell, hogy diszkó, bár legyen, elég egy kávézó, étterem, pizzéria.
- Sokan megkövetelték a mozizást, igaz ezt nem mindegyik, de a többség. Természetes fizetni a férfinek kell.
- A gumiról nem volt szó, de azt a mennyiségű szexhez, amit kaptam/kaptunk, ahhoz aligha kellett volna költeni havi szinten rá.
-Minden ismerkedés első 20 percében megkérdezték, hogy van e kocsim. Micsoda véletlen!! OMG! Ha nincs, lekoptat, ha van, akkor megsértődik, ha később nem megyek el elé. (mikor épp dolgozom)
-Szerinted mégis hol kezdtem? Nem az ujjamból szoptam ezeket a tapasztalatokat. Természetes, hogy szeretettel, törődéssel kezdtem, de mikor láttam, hogy igazából ez nőnek nem számít, akkor változtatni kényszerültem. A törődést, szeretetet NEM értékelik, nem hálálják meg, mint azt állítod.
Az a nyomoronc, aki nem látja be, hogy felborult az egyensúly. Olyan nőnemű egyedek mászkálnak az utsán, akikből teljesen hiányzik az empátia, szeretet, megértés, kedvesség. Helyette kapzsik, önzők,kegyetlenek. Ez nagyon nincs rendben.
Természetes azért korcsosult el a "férfiideál", mert arra vevőek. Ecsetek, bunkók és sugardaddyk. A (maradék) férfiak kénytelenek a felvonultatott kínálatból választani, mivel NINCSEN MÁS!
Nincs annyi pszihológus a világon, hogy MO-i nőket észheztérítse!
A provokátor jelentésével meg nem vagy tisztában. Ha a valós tények zavarnak, akkor inkább nyugodj meg, mert attól megnyugszol!
ui.: Jó lenne, ha valaki végre a feltett kérdésre válaszolna és nem egy olyan álomvilágot lefesteni, ami már rég nem létezik!
67. Lehetséges, hogy lelki sérült vagyok, de nem agyalágyult, kösz a választ.
Kár, hogy te is csak a lila ködből nyilatkozol..
Szia és sziasztok akik idekeveredtek még az életben!
Kicsit megkésve, válaszolok, látom én is hogy mikori a Thread.. De leírom itt, hátha lesz még aki elolvassa most is, hogy milyen a valódi férfi:
A FÉRFI LÉT ALAPVETŐ LÉNYEGE: AZ ADÁS! Már a férfiak szex-e is ezt szimbolizálja, amiben mi férfiak adunk/kibocsájtunk, a nő pedig befogad. Befogadja a testünket, a magunkat, a valónkat.
Minél többet tudunk adni, annál férfiabbaká leszünk, minél férfiabbak vagyunk, annál jobban nő a NŐ mellettünk, és visszafelé is gaz: minél nőbb a NŐ mellettünk, annál Férfiabbak leszünk.
Mert a Férfi -csakúgy mint a NŐ- csak relációban létezik. Olyan mint a fény és a sötétség...
Nem csak az számít, hogy Ft-ban mérve mennyit tud adni a férfi, hanem azt is hogy az-e a maximum adni adni képes. Van "ember" aki milliókat ad, de az csak egy kicsi őbelőle, mert a figyelmessége, érzései, és minden potenciáljájának ami benne van csak egy kis részét adja... A jutalma, az az, hogy egy "nőcske" a társa... és igen Nőtársaim ti vagytok a megmondhatói, hogy igaz-e, hogy ha a Férfi aki veletek van, hogy nem ad többet mint 48.000 Ft havonta, vagy annyit sem, de a tiétek minden figyelme, gondolata, szolgálata, és érzitek, hogy Ő a NAGYBETŰS FÉRFI a számotokra, és ti is igazán NŐK vagytok-e mellette. A hitem szerint igen! És lehet boldog az életetek akkor is, ha nem dúskáltok az anyagi javakban, csak tiztességesen éldegéltek.
Tehát kedves Barátom, remélem hogy az elmúlt 4 évben leszoktál a fillérbaszóskodásról, és megértetted, hogy ameddig nem teszed bele teljesen magad egy nő szolgálatába, addig nem kapsz egy teljes Nőt magad mellé. Ha tudsz pézt keresni, az jó, mert a több pénz, kényelmesebbé teszi az életet, és ha 480.000 Ft-ot tudsz beletenni egy nővel lévő kapcsolatodba, és 100%-ban önmagadat, akkor 10-szer erősebb férfinek fogod majd érezni magad. Hidd el hogy ezzel a kezdőkérdésben feltette "incel" stílusú gondolkodásvilággal, csak kiheréled magad, és még csak fiúcska sem leszel...
Ami még fontos: a NŐ nem követel, nem kér, hanem csak kap. De egyben értékel is, ha az, amit kap az az érzései szerint a 100% pénzben, és érzelemben, akkor virágozni fog, és a gondoskodása visszahatásaként, erősebb-nagyobb Férfit fog teremteni magának, mert igen, nem árulok el titkot: a NŐ-nek is mindent bele kell tennie a kapcsolatba 100%-ba önmagát, a befogadást, a gondoskodást, szeretetének minden apró jelét, a férfi erő csodálatát, a "mindörökké tartó férfi lét"-ben való megkérdőjelezhetetlen és kinyílvánított hitét. Ez az Ő oldala ebben a soha véget nem érő csodálatos játékban, amit ÉLETNEK nevezünk. A tapasztalataim szerint nincs olyan FÉRFI akit ne támogatna egy NŐ, és akit ne tenne napról napra egyre sikeresebbé a férfi dolgokban: bármiben amit hagyományosan férfi játszótérnek nevezünk: a pénzcsinálásban, a sportokban, és persze a NŐnek -és nem nőcskéknek- való udvarlásban.
Az aki beteljesíti a sorsát Férfiként, és Nőként, -mindenki a szerepének megfelelően- annak a jutalma a boldogság.
Ha a férfi pedig csak játszogat a pályán, akkor csak megkeseredik abban, hogy azért cserébe, hogy és érzelem-, fillérbaszóskodik, olyan nőcskét kap aki szintén csak adogat magából, amikor éppen minden együttállás jó irányban néz.
Az én feleségem mindig a kedvemben jár ha felé fordulok, sőt azt szokta mondogatni, hogy ha szexelek vele, akkor még a fejfájása is elmúlik, ritkán fordul elő, de akkor kifejezetten meg is kér néha hogy...
De tőlem sem tud kérni semmit amit ne adnék meg neki, mindegy, hogy az mibe (pénz, vagy idő, vagy figyelemesség) kerül.
És a legyakrabban nem is kér, hanem csak elfogad.
És minél többet fogad el, annál Férfibb leszek, Őpedig NŐbb.
Imádom ezt a játékot higgyétek ek hogy annyira ÉLEK mint soha életemben, pedig 47 éves vagyok. És igen ami a lényeg: nem úgy születtem, hogy tudtam mindezt amit leírtam itt, hanem kipróbáltam minden mást, és végül megértettem, hogy mi a férfilét -és vele a női lét- értelme. És azóta boldog vagyok mindennap...
Ennyi,
sok szeretettel Mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!