Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg olcsóbb a RL, mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg olcsóbb a RL, mint állandó Bnőt tartani?

Figyelt kérdés

Azt tapasztaltam én és a környezetemben lévő haverjaim 22-26 év körüliek, hogy sokkal költség hatékonyabb Rosszlanyokhoz menni, akár havonta 4-szer, mint állandó barátnőt tartani.

Sokkal többet el visz a bnőzés a párkapcsolatban. Általában havi 4 alkalommal van szex kapcsolatban. Az 4*12000=48000/hó.

Ha a barátnővel kimozdul(mozi, diszkó, bár, kocsma, étterem) persze nem minden nap, akkor majdnem a dupláját költi el az ember a nőtartásra. Kocsikáztatást meg had ne mondjam.

Bár a hivatásos nem ad szeretetet, a barátnő is csak megjátsza, hogy foglalkozzanak vele meg hogy "eltartsák".

A hivatásos bátran felválallja, hogy fixen ennyi az egy alkalom, barátnőnek meg veszek egy nyakláncot a szülinapjára és hónapig fáj a feje, majd utána megfájdul a keze. Már olyan is volt, hogy a csávó bnője állítása szerint egész hóbapban megjött neki.

Hivatásoshoz nem kötődsz érzelmileg, viszont nem is használ ki és nem szégyenít meg vagy dob ki. Nem fog az zavarni téged, hogy előtte és utána 10en jártak és járni fognak benne. Viszont azt nem tudod, hogy a bnőd a város lotyója a hátad mögött.

A fentebb leírt gondolatok részben idézetek.

6 kapcsolatban lévő haver egyetértett velem.

Szerintetek?

2016. jún. 1. 13:44
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 A kérdező kommentje:

A kapcsolatban MINDIG a férfi költ többet. Nincs egyensúly.

6. Tapasztalat, sok tapasztalat

7. A mai nők képtelenek önzetlenül szeretni. Csak a státuszért vagy pénzért kezdenek "színészkedni". Csak hogy az magas státuszú vagy gazdag jóképű férfivel emelhessék a saját státuszukat, amit egyedül nem akarnak.

8. Miért törvényszerű mindíg csak a jó dolgokat feltüntetni egy kapcsolatban? Igenis vannak iszonyú és fájdalmas helyzetek, pillanatok, amikor rájösz, hogy kihasznált, megcsalt, megszégyenített, kidobott, megalázott az imádott barátnőd. LEszrom, hogy milyen jót beszélgettetek előtte, meg hogy milyen programokra vitted el. Ne húzzátok a mézes madzagot mások orra alatt, nem csak jó dolgok történnek az életben! Ébresztő!

2016. jún. 1. 14:04
 12/66 anonim ***** válasza:
100%
De ha te ezt hiszed, ezt gondolod igaznak, akkor minek írtad ki a kérdést? :D
2016. jún. 1. 14:06
 13/66 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező, akkor van szar helyzet, ha rosszul választasz párt magadnak. Aki a felszínes p.csák közül válogat, az ne csodálkozzon, hogy jé, a barátnőm egy felszínes p.csa. Igen, amúgy minden kapcsolatban vannak rossz dolgok, de nem ilyen szintűek, mint amit leírtál... ez akkor van, ha rosszul választ az illető. Én a vőlegényemet SOHA nem csaltam meg, nem árultam el, nem loptam meg, nem tartattam el vele magam... max. annyi történt, hogy túlreagáltam vmi megjegyzését, és duzzogtam 3 napig feleslegesen... kb.
2016. jún. 1. 14:07
 14/66 A kérdező kommentje:

9,10. Nem értek veletek egyet, mivel..:

-Olyanról lehet mindenhol hallani, hogy felezik a költséget a felek, programoknál, guminál stb., viszont ez a gyakorlatban sosem találkoztam/találkoztunk. Minden bnőnk elvárta, hogy a költségek többmint felét a férfi állja, majd beleadtak egy jelképes összeget.

Sosem láttam nőt fizetni(jelentős arányban, csak jelképes összegeket)

-Nem várom el, hogy a bnő végezze a házimunkát, megtanultam magamtól. Mivel akkor tudod mit eszel, ha te csinálod.

-Ha gondjainkat megosztanánk bárminek el tudnánk mondani. A falnak, egy sapkának, vagy egy A4es lapnak. A végeredmény ugyanaz, leszrja mi van velünk

-Nem értem azt sem, hogy miért kell eltartani nőt azért, hogy szex legyen(ami szerintem nem olyan fontos kapcsban), mivel a nő is (elvileg) ugyanúgy élvezi, mint a férfi.

-Mi lesz a közös séta az összebújással, ha majd később kiderül, hogy kígyót melengettem?

2016. jún. 1. 14:14
 15/66 anonim ***** válasza:
19%

3:

Igen, csak egy ilyen lányt találni kb. olyan, mint tűt keresni a szénakazalban. Valaki 2 nap alatt megtalálja, de sokan egy életen át nem. Az megint más, hogy egy anonim oldalon lehet szépen ferdíteni, nem azt mondom, hogy ezt csinálod, csak ez az odaadás már nagyon nem a nők sajátja mostanság. A mi oldalunk pedig sokkal nehezebb, mi szerezzük meg a nőt, ami talán a legkeményebb dolog, aztán nekünk kell elérni, hogy velünk maradjon. És ha a nő félrelép meg elhagy, még a férfi a h.ül.ye, mert ugye a nőnek joga van hozzá, há' mér voltál pu.ha.pö.cs, miért hagytad megtörténni?

A kérdező nem egy tuskó a kérdéséből ítélve, jól látja a lényeget. A testi igények nem kielégítése komoly mentális problémákhoz vezethet, emellé szeretetet és megbecsülést elérni egy nőnél, hát, a mai világban decens feladat...

2016. jún. 1. 14:15
 16/66 anonim ***** válasza:
91%
Ha annyira biztos vagy a te elgondolásodban és az észérvekre sem hallgatsz, akkor minek tetted fel a kérdést?
2016. jún. 1. 14:19
 17/66 anonim ***** válasza:
79%

Hát, nem tudom hol élsz - biciklibelsőben?! - hogy azt hiszed egy nőt eltartani kell. Igen a pénzéhes, műmellű, műseggű, műlelkű plázabarbikat talán. Értelmes, visszafogott, két lábbal a talajon álló nőket aligha.

Van egy olyan érzésem, hogy te eddig csak ilyen "legális" prostikat fogtál ki, hogy a pénzedre hajtottak. És mi az, hogy nincs egyensúly? Ember már rég nem abban a társadalomban élünk, ahol a férfi költ többet, max az a férfi költ többet aki csak a pénzével tudja megfogni a felszínes libákat, mással sem.

Megsúgom neked, hogy barátommal igenis van egyensúly. Nálam lakik, ha úgy hozza a helyzet segítek neki fizetni ezt azt, nem várok cserébe semmit, a védekezéshez szükséges dolgokat egyszer én fizetem, egyszer ő. Időnként vesz nekem dolgokat, amikről tudja hogy szeretem. És viszont.

Szóval, attól hogy te ilyeneket fogtál ki és/vagy nincs benned más, mint a pénzed még nem minden nő ilyen. Maradj az alkalmi ku rváknál, neked kapcsolat nem való.

2016. jún. 1. 14:20
 18/66 A kérdező kommentje:

12. Szeretném mások véleményét is meghallgatni a témáról.

13. Mai nők ilyenek, nincs a férfiaknak alternatívája, amiből választhat. Továbbá az is igaz, hogy még a nők imádnak veszekedni, duzzogni és ha nem ad a férfi nekik igazat, akkor másnapra megcsalják egy gazdag némettel, mert vele nem voltak boldogok. Így stresszelik, szóban terrorizálják a férfit, hogy rettegjenek attól, ha nem adnak a nőknek igazat.

15. Egyetértek!

2016. jún. 1. 14:20
 19/66 anonim ***** válasza:
77%

Ez a sztereotip gondolkodás már kezd az agyamra menni. A 6 kapcsolatban lévő haverod szimplán csak rosszul választott, ha ennyire helyeselnek. Mi a párommal legalább heti 3x összebújunk (többször nem tudunk találkozni egy héten) tehát ez a havi 4 alkalom ez igencsak erős túlzás ráadásul ne viccelj már hogy havi 90+ ezret kéne költeni egy hónapban egy nőre. Nekem nincs jogsim a páromnak viszont van mégsem furikáztatom magam kocsival mindenfelé mert nem vagyok lusta tömegközlekedni. És az is hülyeség hogy mindig a pasi költ többet egy kapcsolatban. Nekem jobb a fizetésem mint a páromnak ezért a közös programoknál számomra evidens hogy beszállok én is a költségekbe ezen felül a védekezést tablettával oldjuk meg amit én fizetek úgyhogy összességében én fizetek többet a kapcsolatban, de tudod egy érteles kapcsolatban pont nem az a lényeg hogy ki fizet többet mert én sem azt nézem hogy juj na most én 20 ezerrel többet költöttem rá mint ő rám. Ha neked úgy jobb járj csak prostihoz de ott még csak minőségi szexet sem kapsz mert elhiheted hogy teljesen más érzelemmentesen megdugni valakit mint érzékien szeretkezni valakivel.

24/L

2016. jún. 1. 14:21
 20/66 anonim ***** válasza:
82%

"A mai nők képtelenek önzetlenül szeretni." Na most te vagy még életedben nem beszélgettél a nagyszüleiddel vagy nagyon szerencsés felmenőid vannak akik valamiért szerelemből házasodhattak. A régi nők még annyira se merő önzetlenségből házasodtak min amennyire a maiak önzetlenségből választanak párt.

Mint említetted messziről jött ember... stb Mindenesetre én a saját példámból tudom hogy nem feltétlen egy gazdag izmos jóképű pasit választanak a nők. Közel se lenne ilyen nagy a túlnépesedés. Viszont az tény hogy minden ember önzésből választ párt hisz olyat választunk aki mellett jól érezzük magunkat aki nekünk tetszik akivel majd nevelhetek biztonságban gyereket aki megvéd aki velem együtt (hiszen ritka aki kitartott akar lenni) képes és akar biztos egzisztenciát teremteni stb. Szóval mindenki maga miatt választja a párját és persze van akinek a pénz vagy a kinézet a fő hajtóerő. Ismerek ilyeneket de közel sem mindenkinél.

Mivel magyarázod az alacsony párokat? A szegényeket? A kevésbé jóképű pasikat akik nővel az oldalukon ne adj Isten kisbabával sétálnak az utcán? Ha állna amit aállítasz miszerint csak a gazdag és/vagy jóképű egyedek párosodhatna és hozzá adod az itt hangoztatott 15%-nyi olyan gyereket is akit nem az apja nevel (az itteniek szerint ezek az adatok állnak és tényként kezelhetők) Akkor sem magyarázza hogy miért látni annyi párt az utcán és miért van ennyi iskola és óvoda. Merthogy ennyi gazdag pasi nincs itthon az tuti.

Persze tudom hogy a te véleményedet úgysem tudom megváltoztatni csupán érdekelne a magyarázat az általam leírt anomáliára.

2016. jún. 1. 14:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!