Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló férfiak, akik nőre, párkapcsolatra vágynak! Ha jól átgondoljátok, egészen biztosan beleférne a mindennapi életetekbe egy állandó partner?
Elég sok ilyen kérdést lehet például itt is olvasni sok sráctól, férfitól, hogy nagyon vágynának egy nőre, akivel kölcsönösen szeretnék egymást, akivel éjt nappallá téve, sülve-főve együtt lennének. Sokszor én is elgondolkodom rajta, hogy nem lenne rossz egy huszonéves helyes leányzó mint oldalborda, de basszus, nem mondom, hogy olyan marha elfoglalt ember lennék, meg hogy minden egyes percem be lenne táblázva, de egy komolyabb barátnő azért igencsak lefoglalna napi szinten nem 1-2 órát, hanem sokkal többet, és bevallom őszintén, bármennyire is odáig meg vissza lennék egy nőért, ez nekem nagyon sok lenne egyszerre.
A napi rutinomban alig van konkrétan szabad időintervallum, mert mindig le tudom kötni magamat, egyszerűen gyűlölök unatkozni, lébecolni. Beleszoktam ebbe az életmódba, hogy mindent magam határozok meg, minden időt én osztok be, és valójában a munkaidőmön, a sportra, mozgásra, az önfejlesztésre, tanulásra, a kikapcsolódásra, a kötelességekre, kötelezettségekre, a barátokra, a családra, azok segítésére, s a többi tennivalóra fordított időn kívül nem is nagyon tudnék helyet szorítani egy barátnőnek.
Emiatt kérdezném férfitársaimat, akik annyira áhítoznak barátnőre. Egészen biztosan akartok magatok mellé egy barátnőt? Nem befolyásolná a mindennapjaitokat, nem okozna kényelmetlenséget, nem borulna fel a jól megszokott, előre fixált napi rutinotok, hogy egy másik személyre kéne a lehető legtöbb időt fordítanotok? Akik mégis le tudják magukat kötni (sok ilyen férfitársam létezik), ők nem érzik azt, hogy egy barátnő csupán púp lenne a hátukon?
Én napközben dolgozok (főállás, mellékállás, hobbi programozás formájában), tanulok, játszok, gyk-zok, fórumon segítek...hétvégén is kb ez a program...
A barátnőm annyit változtatott ezen, hogy hétköznap 1 d.u. vele vagyok (akkor is van idő játékra, de szoktunk együtt is játszani, néha dolgozom is mellette), meg a hétvégéket együtt töltjük...néha megyünk fagyizni, bevásárolni, általában otthon töltjük az időt vagy náluk vagy nálunk...
Eléggé elfoglalt vagyok, SOHA! nincs időm unatkozni, mindig elfoglalom magam...igazából beletudtam illeszteni a párkapcsolatot is az időmbe...csak jól kell szervezni...
22F
Épp ezen elmélkedtem én is tegnap, asszony pár hónapja szedte a sátorfáját, már eléggé ki voltam borulva, de logikusan végiggondolva csak akkor működhetne a dolog, ha hetente maximum egyszer találkoznánk(az meg azért nem lenne jó, mert a barátaimmal sem tudok gyakrabban, és mindenkinek a hétvége jó, abból meg csak a hiszti lenne, hogy ki van hanyagolva).
Olyan nőt találni meg felteszem közel esélytelen, akinek megfelelő lenne ez - persze teljesen érthető, félreértés ne essék. Egy-két randit azért érdemes leszervezni, csak hogy ne érezzem magam töketlennek, meg amúgy is jó néha kicsit kiszakadni a mindennapokból, de normális kapcsolatra még egy jó darabig teljesen alkalmatlan lennék.
Elnézést kérek, hogy nőként beleszólok, tudom, hogy a kérdés nem nekem szól.
De nem igazán értem, hogy ha valakit szeretsz, jó vele együtt lenni, akkor miért érzed nyűgnek ezt?
Miért kellene egy partner miatt lemondani dolgokról? Sportolni, kikapcsolódni, barátokkal és családdal lenni ugyanúgy lehet akkor is, ha közben ott van veled a párod. Emellett egy normális kapcsolatban szerintem lehet egymásnak egy kis magánéletet is hagyni...
Én nőként voltam évekig pontosan így. Ezért nem is tettem azért, hogy kapcsolatom legyen mert nagyon jól éreztem magam egyedül.De mégis van az embernek hiányérzete mert csak vágyik egy társra. Szerencsémre olyan partnert találtam aki ugyanúgy van ezzel mint én és fantasztikusan működik együtt is. Nem élünk együtt, heti egy délutánt együtt töltünk,kiruccanásokat betervezünk,amikor "üres órája" van valamelyikünknek spontán találkozunk annyi időre amennyi a rendelkezésünkre áll. Szóval helyet csináltunk egymásnak az életünkben.
Bár nem nőket kérdeztél, biztosíthatlak nőben is van ilyen,és ha megtalálod nem "púp" lesz hanem a barátom szavaival élve "ajándék". Sok sikert neked.
Nőként is ezt érzem, pont ilyen férfira lenne szükségem. Igaz még sose vot kapcsolatom jó hogy megszoktam.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!