Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lenne esküvőre? (nem mindennapi zene)
2015. júl. 13. 22:42
1/5 anonim válasza:
Az a lényeg hogy nektek tettszen.
TSFH - Undying Love is ideillő lenne.
2/5 anonim válasza:
ebbe csak a 2 főszereplőnek van beleszólása
ha mindkettőnek tetszik akkor: jó
ha egyik sem vétózza meg akkor: elmegy
ha egyik fél erőlteti, a másik belemegy a béke kedvéért akkor: nem túl jó
3/5 anonim válasza:
Mire? Bevonulónak, vagy a szertartás alá? Először is (akármelyikre szánjátok) olyan nem szerencsés, amiben énekelnek, mert valahol, valamikor le kell keverni és berakni a következő "cselekvéshez" való zenét. Ha énekelnek benne, akkor elég gázos lesz a lekeverés. Másodszor pedig túl drámai. Mint valami diadalmas harcibevonuláshoz való szene. Én (bocsánat, de nincs kedvem kertelni) égőnek tartanám. Biztos nem hatódnék meg, hanem a rögögés kerülgetne. Pedig nem vagyok egy konzervatív ember...
4/5 anonim válasza:
Én el tudom képzelni mondjuk gyertya gyújtáshoz.
5/5 anonim válasza:
Szép zene (dallamvilágában engem a nightwish-ra emlékeztet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!