Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az állandó "ne általánosíts...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az állandó "ne általánosíts" duma itt?

Figyelt kérdés

A kategóriánál maradva, a többség ízlése igen is hasonló. Nem jön be ugyanannyi embernek a kövér vagy a sovány fiú, mint a kisportolt. Vagy ugyanannyinak a kövér lány, mint a vékony. Aki itt fel tesz kérdést az a TÖBBSÉG véleményére kíváncsi adott dolog kapcsán, nem az esetleges kivételekre és azok milyenségére, mennyiségére. Magától értetődő, hogy vannak kivételes esetek mindig, de arra nem lehet alapozni. Mindenki arra kíváncsi, hogy azok hogyan vélekednék akikkel bárhol, bármikor összefuthat, nap mint nap.

Olyan, mint ha azért szidnátok, mert ki merem jelenteni: a holló fekete. Igen, van fehér holló, de ki látja és hol? Abban reménykedni, hogy na egyszer majd összefutok vele és még el is tudom kapni, teljesen felesleges.

2015. júl. 16. 15:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
66%
Ne itt durrogd ki magad, senki nem kíváncsi rá!
2015. júl. 16. 15:16
 2/17 anonim ***** válasza:
76%
Ez egy általánosító kérdés?
2015. júl. 16. 15:18
 3/17 anonim ***** válasza:
82%

Amit te hoztál példának szerintem pont baromság. Biztos vagyok benne hogy legalább annyi csaj oda van a mackós és soványabb pasikért, mint a kisportoltakért, elég eleve arra gondolni hogy kb mindenkinek van párja. Elég kevesen élik le életüket egyedül.

A többség alatt ugye te sem a gyakorikérdések pár száz felhasználóját érted? Főleg hogy 1-1 kérdésre jobb esetben 7-8 különböző hozzászólás érkezik csak. Plus 1-1 ilyen általánosításnál a kivételek száma nem annyira elenyésző hogy általánosítsunk így alaptalan is az ...

2015. júl. 16. 15:18
 4/17 anonim ***** válasza:
64%

Mert a válaszolónak így nem kell szembenéznie a kérdező által felvetett problémával, elég ha csak odaírja, hogy "ne általánosíts", és sok esetben fel is pontozzák.

Volt olyan kérdés, hogy szándékosan kiírtam, hogy "tudom, hogy vannak kivételek", és akkor is érkeztek ilyen válaszok.

2015. júl. 16. 15:57
 5/17 anonim ***** válasza:
5%
Kérdező, ne általánosíts.
2015. júl. 16. 15:57
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez van az én kérdéseimnél is. Leírom minden második mondatban, hogy vannak kivételek, tisztában vagyok a létezésükkel stb. Érkezik nagyjából 20 válasz, abból 10-12-ben biztos leírják, hogy ne általánosítsak. Hát bammeg, vagy ötvenszer leírtam a kérdés alatt... -.-
2015. júl. 16. 16:03
 7/17 anonim ***** válasza:
49%
A "ne általánosíts" csak egy takarózó szöveg.
2015. júl. 16. 16:11
 8/17 anonim ***** válasza:

@3

"Biztos vagyok benne hogy legalább annyi csaj oda van a mackós és soványabb pasikért"

Igen, legalábbis ezt írják itt. A valóságban meg extrém esetben is a soványabb fiúk kellenek, a mackósak senkinek se. Tapasztalat. Ami egyébként azért érdekes, mert itt tényleg mindenki azt írja, hogy márpedig az az igazi férfi és neki csak olyan kell.

2015. júl. 16. 16:15
 9/17 A kérdező kommentje:
Nem látok ugyanannyi sovány és mackós pasit barátnővel, mint átlagosat vagy sportosat...10ből max 2
2015. júl. 16. 16:18
 10/17 A kérdező kommentje:
8as mert a csajok a mackós alatt egészen mást értenek...
2015. júl. 16. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!