Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet tanulni a csajozós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet tanulni a csajozós dumákat? Ezer helyen olvastam ilyeneket de sztem úgy baromság ahogy van az egész hiszen egy félénk ember szájából a legjobb duma is röhejesen hangzik!

Figyelt kérdés

Az agyam eldobom az olyan tanácsoktól hogy hogyan kell csajozni milyen dumákat lehet bedobni ha odamegyek egy idegenhez és valahogy meg kéne szólítani.

Baromság ahogy van az egész!

Hiszen akinek már szüksége van ilyen tanácsra az eleve egy félénk gyáva balfék (mint én pl).

És nekem aztán mondhatnak bármilyen tippet dumát hogy mit kéne mondani ha odamentem a kiszemelthez, mert

a) oda is kéne menni valóban és ez az ami eleve elképzelhetetlen nálam és ebben semmiféle tanács se segít. Nem foghatja senki a kezem és rángathat oda erőszakkal. Vagy megyek magamtól vagy game over. És ha nyúl vagyok odamenni és az vagyok akkor felesleges minden tanács. Lehet mondani hogy az a lány is ember nem fogja leszedni a fejem, lehet hogy lepattint de és akkor mi van... és ez mind igaz is, de semmit se jelent. Akkor se merek odamenni. Lehet bármi észérvet felhozni hogy mi történhet max elküld-oké igaz, de akkor se megyek. Nem merek.

b) Lehet nekem bármilyen jó dumám a tarsolyban ha azt balfék módra remegő hangon adnám elő akkor annyi. Akkor nem menő duma lesz hanem röhej. És az én számból az én előadásomban akármi szánalommá változik. Illetve változna ha odamennék és elmondanám. De nem megyek és nem mondom, mert ahhoz nyúl vagyok.

Szóval ezért nem értem: ezeknek a csajozási tanácsoknak mi értelmük van valaki magyarázza már el! Hiszen azon az alapproblémán senki és semmi se tud segíteni, hogy oda kell menni. Olyan ez mint az éhezőnek egy falat kenyér. Adhatok kenyeret, megtaníthatom kenyeret sütni de nem ehetem meg helyette! Azt már csak neki kell végeznie. És ha az se megy (és az én esetemben nem) akkor mi van?

2015. júl. 12. 20:14
 1/2 anonim ***** válasza:

Egyetértek. Nő vagyok, de ha valaki hozzám valami sablon dumával jön, semmi esélye. Mert gáz, igénytelen, bumfordi, gyenge, műveletlen, fantáziátlan....

És igen, nem menő, hanem röhejes :D

Nem vagyok mai pipi, rengeteget megfordultam és fordulok helyeken, de az ilyen szöveg soha nem jött be, mert nem HITELES.

Még egy nyeglére sikerült, de őszinte közeledés is 100x többet ér, mint a szánalom csajozós szöveg.

2015. júl. 12. 20:36
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha így állsz hozzá, ahogy leírtad, akkor igazad van, rajtad semmi nem segít. A csajozós szövegek mindenki szájából gázul hangzanak, csak a nagyon menő jó pasiknak meggyőződése, hogy a jó szöveg miatt érdeklik a csajokat. A jó szöveg valóban számít, de ezek a "csajozós szövegek" mindenképpen gázak, csak van aki eltűri, mert amúgy elég jó az a jó pasi. Egy "Szia Cica, van gazdád?"-ra kb azt tudom mondani hogy "Nem, kandúrom van -.-' " és kb itt megállt a beszélgetés. Az ennél kreatívabb sablondumák is gázak.

A te esetedben amúgy inkább szakértő (pszichológus) segítsége kéne, mert nem hiszem hogy ilyen mentalitással csak a csajozással vannak problémáid. Ha az élet más területein nem lennél ennyire beszäri, akkor erre is rá tudnád venni magad. De itt valószínűleg valami komolyabb probléma van a háttérben, amin szakember tud segíteni, ha neked egyedül/barátaiddal eddig nem sikerült. Ha ényleg csak a csajozással van gondod, de egy vizsga vagy állásinterjú vagy ha a tanár/főnök magához rendel nem akaszt ki, akkor ezt a bekezdést felejtsd el, de ha összetettebb a probléma, akkor érdemes lehet megpróbálni.

2015. júl. 15. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!