Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az állandó "ne általánosíts...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az állandó "ne általánosíts" duma itt?

Figyelt kérdés

A kategóriánál maradva, a többség ízlése igen is hasonló. Nem jön be ugyanannyi embernek a kövér vagy a sovány fiú, mint a kisportolt. Vagy ugyanannyinak a kövér lány, mint a vékony. Aki itt fel tesz kérdést az a TÖBBSÉG véleményére kíváncsi adott dolog kapcsán, nem az esetleges kivételekre és azok milyenségére, mennyiségére. Magától értetődő, hogy vannak kivételes esetek mindig, de arra nem lehet alapozni. Mindenki arra kíváncsi, hogy azok hogyan vélekednék akikkel bárhol, bármikor összefuthat, nap mint nap.

Olyan, mint ha azért szidnátok, mert ki merem jelenteni: a holló fekete. Igen, van fehér holló, de ki látja és hol? Abban reménykedni, hogy na egyszer majd összefutok vele és még el is tudom kapni, teljesen felesleges.

2015. júl. 16. 15:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

@10

Mert mit értenek rajta? Szerintem a "mackós" az mondjuk Jack Black.

2015. júl. 16. 16:23
 12/17 anonim ***** válasza:

11: Oké, legyen Jack Black.

Szerintem ha Jack Black nem lenne híres, akkor nem sok esélye lenne a nőknél. Nem mondom, hogy esélytelen lenne, mert csak van néhány normális nő, aki figyelembe venné a testsúlya ellenére.

De ugyanez a helyzet egy sovány férfival is.

2015. júl. 16. 16:25
 13/17 A kérdező kommentje:

Nekik ez a mackós:

[link]

Magas, széles vállú, de nem túlsúlyos.

2015. júl. 16. 16:26
 14/17 anonim ***** válasza:
Wut. Ez nem mackós, hanem egy egyszerű, átlagos ember.
2015. júl. 16. 16:28
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem fogod megérteni a csajokat.
2015. júl. 16. 16:30
 16/17 anonim ***** válasza:
A mackós, sosem a túl súlyost jelentette és ilyen attitűddel mi nem értjük csajokat? Értem!!! Világ életembe csontos sovány srác voltam, aztán olyan nőket is sikerült valahogy összeszednem hogy még most sem hiszem el, de kövérebbeknél és látok olyan bombanőket hogy na. Tudod mi a kulcs? Az önbizalom nem ez a hisztizés hogy jajj a nők k***ák meg itt csak az izmos pasiknak van esélyük. Mi ez szerinted, valami mesebeli álomvilág b**dmeg? Hülye p*cs.
2015. júl. 16. 16:41
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy érvpótló, egy közhely. 50-50 aránynál nincs alapja az általánosításnak, 80-20-nál pedig már vastagon van.

Ez csak egy szokványos, gépiesen használt copypaszta kifejezés. Általában azok a válaszadók használják, akik érvelni nem tudnak, és úgy alapjában véve semmi fontos mondanivalójuk nincs.

2015. júl. 16. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!