Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy ritka kedves és őszinte nem mindennapi nővel. Szakitanom kellene?
Nem értem ezt a fajta gondolkodás módot..
Ha összemelegedik az exével, akkor szakítás lesz a vége, de ha nem, s mégis szakítasz vele, akkor meg mi van?Akkor balfszságot csináltál!
Jól tetted, hogy gondolkodtál mielőtt cselekednél, ezzel arra célzok, hogy kiírtál egy kérdést.NE tegyél semmit, bízz meg benne, ha összemelegednek, akkor ígyis-úgyis szakítás lesz a vége, legalább ne add fel.
"De én nem mennék el ha valaki igazán fontos lenne nekem!"
Ez akkora hülyeség!!! Azért, mert neked nincs lehetőséged menni, akkor ő is üljön otthon? Istenkém, te aztán jó hülye vagy :) Írtad, hogy még szabadságod sincs, tehát ha itthon marad a nő, akkor sem tudtok többet találkozni, mert te dolgozol, de ő meg a kedvedért nézze otthon a falat, mi? :D Jó fej vagy, mondhatom! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!