Szerintetek mennyire ritka lehet az, hogy mindennapi szexből terhesség legyen?
Ezt csak úgy kérdezem. Sokkal kisebb az esély egy terhességre így, mint pl. egy 2 napi 1 szexből?
Itt most nem arra vagyok kiváncsi, hogy úgy a legjobb, ha vannak napok amikor szünet van (mert ezzel tisztában vagyok), hanem arra, hogy mégis mennyivel kevesebb az esély úgy a terhességre ha mindennap van szex? Nagyon kevés így az esély?
ha kevesebb a szex akkor életképesebbek a spermiumok.
de mivel egy nőnek akármikor lehet peteérése és a spermák egy hétig is úszkálhanak a petevezetékben bármikor teherbe lehet esni.
abszolút nem kevés rá az esély.
Nekem meg amúgy azt mondta a dokim, hogy hagyjunk ki vagy 1 hetet a termékeny napok előtt és csak akkor szexeljünk amikor épp a termékeny napjaimban vagyok, méghozzá mondta, hogy akkor napi többször is mehet a szex...
De mi nem így csináljuk most, hanem úgy, hogy "csak" 2-3 nap marad ki a termékeny napjaim előtt, aztán 2 napi 1 szex van. És amikor már biztosra tudom hogy megtörtént az ovulációm, tehát másnap emelkedik a hőm, onnantól már minden nap együtt vagyunk a magas hő napjától.
Tapasztalatom szerint nem jó a napi több együttlét, nekünk nem jött be. Én is belefutottam, azt hittem, hogy minél több, annál jobb, de nem lett baba.
Múlt hónapban a mensi ötödik napján kezdtük, hogy két naponta voltunk együtt, nem hőmérőztem, végül is nem bontottam ki az ovutesztes dobozt, szóval "csak" szex volt, örömből, és szigorúan két naponta, és.. SIKER!!! :-)
Kedves 19:20-as!
Gratulálok!!
Én úgy vagyok vele, hogy ha nem fog most így sikerülni, akkor kipróbáljuk azt, hogy hamarabb kezdjük el a 2 napi szexet mint most és tovább is húzzuk:
Pl. nekem kb. 15-16. napon szokott ovulációm lenni. Ha most nem sikerült, akkor legközelebb: Úgy csináljuk, hogy 10-12-14-16-18-20 napokon leszünk együtt. Csak szerintem ez már elég nehezen fog menni szerintem a párom részéről. :) Nehezen viseli, ha kimarad 1 nap...
:-)
Nem semmi párod van, ha a kétnapi szex-szel nem elégedett! :-)
Fogd fárasztó kerti munkára! :-)
Egyébként még azt is hallottam, hogy nagyon nem tesz jót a hímivarsejteknek a meleg. Az én férjem nagyon szeret szaunázni, de ezen a télen -úgymond- nem engedtem, mert állítólag "megöli" a spermát, és 3 hónap, mire újra annyi, és olyan termelődik.
(az interneten olvastam egy oldalon, ami férfiaknak szól arról, hogy ők hogyan készüljenek a babára)
Mindenesetre a mi peteérésünk, meg ciklusunk tényleg csak egy részét adja a sikernek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!