Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mennyire ritka...

Szerintetek mennyire ritka lehet az, hogy mindennapi szexből terhesség legyen?

Figyelt kérdés

Ezt csak úgy kérdezem. Sokkal kisebb az esély egy terhességre így, mint pl. egy 2 napi 1 szexből?

Itt most nem arra vagyok kiváncsi, hogy úgy a legjobb, ha vannak napok amikor szünet van (mert ezzel tisztában vagyok), hanem arra, hogy mégis mennyivel kevesebb az esély úgy a terhességre ha mindennap van szex? Nagyon kevés így az esély?

2011. máj. 2. 14:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

ha kevesebb a szex akkor életképesebbek a spermiumok.

de mivel egy nőnek akármikor lehet peteérése és a spermák egy hétig is úszkálhanak a petevezetékben bármikor teherbe lehet esni.

abszolút nem kevés rá az esély.

2011. máj. 2. 14:33
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kisebb. Hacsak a férfinak nincs extrém kevés hímivarsejtje. Olyankor jobb pár nap szünetet beiktatni, de normál esetben semmivel nem kevesebb az esély a teherbeesésre.
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne kevesebb esély? Hányan próbálkoznak "tudományos" módszerekkel,sikertelenül?
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem kevesebb! Szerintem ha mindennapos szexnél valaki nem esik teherbe, akkor ott más gond lesz!
2011. máj. 2. 14:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én tüszörepi előtt voltam uh-gon. Azt mondta a doki, hogy az naptól kb. 8 napig minden nap legyünk együtt. Kérdeztem, hogy az nem e baj, ha minden nap együtt vagyunk? És azt mondta, hogy gyerek lesz akkor is ha kevés hímivarsejt jut be és akkor is ha sok. csak ott legyen az az egy, amelyik befurakodik. tehát most már én sem tudom.
2011. máj. 2. 15:25
 6/9 A kérdező kommentje:

Nekem meg amúgy azt mondta a dokim, hogy hagyjunk ki vagy 1 hetet a termékeny napok előtt és csak akkor szexeljünk amikor épp a termékeny napjaimban vagyok, méghozzá mondta, hogy akkor napi többször is mehet a szex...

De mi nem így csináljuk most, hanem úgy, hogy "csak" 2-3 nap marad ki a termékeny napjaim előtt, aztán 2 napi 1 szex van. És amikor már biztosra tudom hogy megtörtént az ovulációm, tehát másnap emelkedik a hőm, onnantól már minden nap együtt vagyunk a magas hő napjától.

2011. máj. 2. 15:39
 7/9 anonim ***** válasza:

Tapasztalatom szerint nem jó a napi több együttlét, nekünk nem jött be. Én is belefutottam, azt hittem, hogy minél több, annál jobb, de nem lett baba.

Múlt hónapban a mensi ötödik napján kezdtük, hogy két naponta voltunk együtt, nem hőmérőztem, végül is nem bontottam ki az ovutesztes dobozt, szóval "csak" szex volt, örömből, és szigorúan két naponta, és.. SIKER!!! :-)

2011. máj. 2. 19:20
 8/9 A kérdező kommentje:

Kedves 19:20-as!

Gratulálok!!

Én úgy vagyok vele, hogy ha nem fog most így sikerülni, akkor kipróbáljuk azt, hogy hamarabb kezdjük el a 2 napi szexet mint most és tovább is húzzuk:

Pl. nekem kb. 15-16. napon szokott ovulációm lenni. Ha most nem sikerült, akkor legközelebb: Úgy csináljuk, hogy 10-12-14-16-18-20 napokon leszünk együtt. Csak szerintem ez már elég nehezen fog menni szerintem a párom részéről. :) Nehezen viseli, ha kimarad 1 nap...

2011. máj. 2. 19:33
 9/9 anonim ***** válasza:

:-)

Nem semmi párod van, ha a kétnapi szex-szel nem elégedett! :-)

Fogd fárasztó kerti munkára! :-)

Egyébként még azt is hallottam, hogy nagyon nem tesz jót a hímivarsejteknek a meleg. Az én férjem nagyon szeret szaunázni, de ezen a télen -úgymond- nem engedtem, mert állítólag "megöli" a spermát, és 3 hónap, mire újra annyi, és olyan termelődik.

(az interneten olvastam egy oldalon, ami férfiaknak szól arról, hogy ők hogyan készüljenek a babára)

Mindenesetre a mi peteérésünk, meg ciklusunk tényleg csak egy részét adja a sikernek!

2011. máj. 2. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!