Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olcsóbb a RL, mint állandó Bnőt tartani?
Azt tapasztaltam én és a környezetemben lévő haverjaim 22-26 év körüliek, hogy sokkal költség hatékonyabb Rosszlanyokhoz menni, akár havonta 4-szer, mint állandó barátnőt tartani.
Sokkal többet el visz a bnőzés a párkapcsolatban. Általában havi 4 alkalommal van szex kapcsolatban. Az 4*12000=48000/hó.
Ha a barátnővel kimozdul(mozi, diszkó, bár, kocsma, étterem) persze nem minden nap, akkor majdnem a dupláját költi el az ember a nőtartásra. Kocsikáztatást meg had ne mondjam.
Bár a hivatásos nem ad szeretetet, a barátnő is csak megjátsza, hogy foglalkozzanak vele meg hogy "eltartsák".
A hivatásos bátran felválallja, hogy fixen ennyi az egy alkalom, barátnőnek meg veszek egy nyakláncot a szülinapjára és hónapig fáj a feje, majd utána megfájdul a keze. Már olyan is volt, hogy a csávó bnője állítása szerint egész hóbapban megjött neki.
Hivatásoshoz nem kötődsz érzelmileg, viszont nem is használ ki és nem szégyenít meg vagy dob ki. Nem fog az zavarni téged, hogy előtte és utána 10en jártak és járni fognak benne. Viszont azt nem tudod, hogy a bnőd a város lotyója a hátad mögött.
A fentebb leírt gondolatok részben idézetek.
6 kapcsolatban lévő haver egyetértett velem.
Szerintetek?
... Nem is tudom, minek írok, amikor bármit mondok, úgyis le leszek húzva :D. De hogy lehet egy kapcsolatot pénzben mérni??
Igen, a barátom messze többet keres nálam, én havi 50e-t plusz némi ösztöndíj, míg ő 250e-et és hamarosan 3-sal fog kezdődni az összeg. 360.000 forint az egyetem egy félévben, ezért esélyem sem lenne elmenni nappaloról, mert ennyit nem tudnék fizetni. Helyette most nyáron elkezdem képezni magam más irányban, hogy legyen még valami kiegészítésem később. És igen, a párom többet költ rám, mint én őrá, de közelében sincs annak az összegnek, amit te leírtál! És az én pénzem egy jó része arra megy el, hogy kajával tudjam várni, ha jön hozzám, pedig el nem tudom mondani, mennyire utálok főzni, de igenis, gondoskodom róla, hogy legalább nálam legyen ideje és lehetősége egy jót enni.
Csomószor az elmegyek neki dolgokért, amiket rendel, mert neki nincs ideje rá a túlórák miatt, én viszont szabadabban tudok közlekedni, és elbuszoztam Budapest másik végébe úgy, hogy a főváros mellett lakom.
Mindig, ha tehetem, viszek neki melóba kaját, meglepem egy csokival vagy valamivel. Ünnepi ajándékre meg a fizum egy nagy része elmegy, mert szeretném minél különlegesebbé tenni.
Babusgatom, masszírozom, ha nincs szex, az azért van, mert ő fáradt.
Soha semmit nem vártam el, hogy rám költsön. Annyit igen, tudomádul kell vennie, hogy ha mindazokat a programokra szeretne elvinni engem, ahova megy, akkor néha többet kell költenie az én részenre, mert én nem tudom megfizetni. Pont. Nem nekem van rá igényem, ő akar menni és szeretné, ha mennék.
Oh, azt elfelejtettem említeni, hogy amikor összejöttünk, messze nem keresett ennyit és 300e forint adóssága volt, amiből képtelen volt kimászni. Nem is hagytam, hogy többet fizessen nálam, sőt, abban az időszakban én fizettem többet, hogy tudjon törleszteni. Mert szeretem. Pont.
Most lehet golddiggerezni meg szidni minden nyavalyáért. De a pénz csak egy része annak, amit az ember beletesz a kapcsolatba.
43. Nem golddiggerezek! Nézzük meg fordítva! Létezik olyan nő, aki meg tudná ezt tenni egy férfiért? *cirippciripp
Egy férfinak nincs segítsége, nem fogja az egyetemét fizetni a csaja SOSEM!
Ne pézben mérjük a kapcsolatot?
Idézném magamat:
"Ennyiből egyél minden nap kaviárt csillagászati áron, majd mikor azt mondod, hogy ez nem éri meg neked anyagilag, akkor majd mondom, hogy Egyél Gizi, legalább nem leszel éhes! Hát ez ilyen.."
Remélem érthető mire szeretnék rámutatni.
Azt a csajt hagyni kell a fenébe, aki elvárja, hogy a pasija fizesse az egyetemét... én is egyetemista voltam, amikor összekerültem a ma már vőlegényemmel, és nem kellett fizetnie, mert voltam olyan okos és szorgalmas, hogy felvettek állami támogatottra. De ha nem vettek volna fel, akkor sem a pasimtól vártam volna, hogy fizesse...
(amúgy meg azért nincs szokszor fordítva a dolog, hogy a pasi egyetemét fizeti a csaj, mert ugye a pasasok is fiatalabbakkal jönnek össze... most egy tinédzser vagy 20éves egyetemista kiscsaj nem tudja fizetni a 22 éves palija egyetemét, ha akarja sem...)
"Lúzer az, aki képes eltartatni egy mai nőt és szórni rá a lóvét. Amiért persze csak szex jár, az is milyen gyakran és milyen minőségben."
Te havi bontásban négyszer igényled. A párom már többet kap. Minőségről meg szerintem egy prostis kérdésnél ne essen szó. 😁 Majd megtudod ha jársz hozzájuk,miért írtam.
Tehát bárhonnan is nézzük,te vagy a lúzer. De végülis mindegy,így is Úgyis nőnek fizetsz! 😁😁
49. Hát minőségről ne essen szó, mert nem promózni jöttem a RL-t.
Na és mennyitt költött rád, hányszor "szívtad" a vérét?
Nem mindegy, hogy miért fizetek és mennyit. Egy RL-nál tudom miért fizetek és azt meg is kapom. Ez mindenkinek pozitív.: A hivatásosnak is(mert pénzt kap a szolgáltatásért) és nekem is jó(mert kielégítettem a szükségletemet, amit nem kapok meg ilyen minőségben a mai nőktőé).
Bizony mondom néktek, meg lessz ám annak a böjtje, hogy a valóban értékes férfit csak kihasználjátok és gyalázzátok. Isten nem ver bottal!
Az az elkeserítő állapot, hogy te el is hiszed, amiket itt állítasz. Nem lehet téged meggyőzni, de már nem is akarlak. Hidd azt, hogy minden nő ilyen, és prostizz nyugodtan. A rendes nők csak jól járnak azzal, hogy nem ismerkedsz velük.
Többet ide nem válaszolok, van jobb dolgom is, mint egy szemellenzős pasinak magyarázni, amit úgyse fog fel. Csók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!