Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olcsóbb a RL, mint állandó Bnőt tartani?
Azt tapasztaltam én és a környezetemben lévő haverjaim 22-26 év körüliek, hogy sokkal költség hatékonyabb Rosszlanyokhoz menni, akár havonta 4-szer, mint állandó barátnőt tartani.
Sokkal többet el visz a bnőzés a párkapcsolatban. Általában havi 4 alkalommal van szex kapcsolatban. Az 4*12000=48000/hó.
Ha a barátnővel kimozdul(mozi, diszkó, bár, kocsma, étterem) persze nem minden nap, akkor majdnem a dupláját költi el az ember a nőtartásra. Kocsikáztatást meg had ne mondjam.
Bár a hivatásos nem ad szeretetet, a barátnő is csak megjátsza, hogy foglalkozzanak vele meg hogy "eltartsák".
A hivatásos bátran felválallja, hogy fixen ennyi az egy alkalom, barátnőnek meg veszek egy nyakláncot a szülinapjára és hónapig fáj a feje, majd utána megfájdul a keze. Már olyan is volt, hogy a csávó bnője állítása szerint egész hóbapban megjött neki.
Hivatásoshoz nem kötődsz érzelmileg, viszont nem is használ ki és nem szégyenít meg vagy dob ki. Nem fog az zavarni téged, hogy előtte és utána 10en jártak és járni fognak benne. Viszont azt nem tudod, hogy a bnőd a város lotyója a hátad mögött.
A fentebb leírt gondolatok részben idézetek.
6 kapcsolatban lévő haver egyetértett velem.
Szerintetek?
Srácok, srácok, csak nekem tűnt fel egy roppant érdekes jelenség ezen az oldalon női részről? Valamelyik nap láttam egy kérdést arról, hogy mennyire probléma fiatal felnőtt férfiaknál, hogy nagyon gyerek arca van. párkapcsolat szempontjából. Csak néztem, mikor már a 10. női hozzászólást olvastam, hogy ő bizony imádja, hogy olyan a képed 25-30 évesen, mint egy általános iskolásnak, neki ez bejön és már volt is ilyen barátja. Kb. csak ilyen kommentek voltak női részről.
Itt van ez a kérdés, ami alatt jóformán kivétel nélkül minden nő állítja, hogy őt nem kell eltartani, sőt mi több, kikéri magának, hogy rá pár száz forintnál többet költeni kell. De ez még nem elég, egyesek egyenesen azt állítják, majdhogynem ők tartják el a barátjukat. Mindezek mellett pedig szeretik a kanjukat, odaadóak és minden tökéletes, mint a mesében.
Csak nekem bűzlik ez a jelenség? Mert ha azt mondanák itt, hogy oké, költs rám a pasim, de szoktam én is beleadni ebbe-abba, azt még el is hinném, de a fent említett jelenség, ennyi nőnél, számomra enyhén szólva nem hihető.
25. Megsértődik minden nő, ha a férfi felhozza nekik, hogy felezzenek. Tapasztalatod is van, vagy csak fotelből bötyárkodsz 15 évesen? Nekem pl az összkép a fontos. Ha jól néz ki ne legyen síkhülye, ha nagyon okos, akkor ne legyen 30centis hónaljmedvéje. Bár lehet túl magasra teszem a lécet..
26. Jó sok normális lányt elfognak vinni, alig győzik majd őket hordani.. xd
Majd ha lenne igény rá, akkor ajánlhatok valami jó macskaalmot, mert nem mindig a legdrágább a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!