Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg olcsóbb a RL, mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg olcsóbb a RL, mint állandó Bnőt tartani?

Figyelt kérdés

Azt tapasztaltam én és a környezetemben lévő haverjaim 22-26 év körüliek, hogy sokkal költség hatékonyabb Rosszlanyokhoz menni, akár havonta 4-szer, mint állandó barátnőt tartani.

Sokkal többet el visz a bnőzés a párkapcsolatban. Általában havi 4 alkalommal van szex kapcsolatban. Az 4*12000=48000/hó.

Ha a barátnővel kimozdul(mozi, diszkó, bár, kocsma, étterem) persze nem minden nap, akkor majdnem a dupláját költi el az ember a nőtartásra. Kocsikáztatást meg had ne mondjam.

Bár a hivatásos nem ad szeretetet, a barátnő is csak megjátsza, hogy foglalkozzanak vele meg hogy "eltartsák".

A hivatásos bátran felválallja, hogy fixen ennyi az egy alkalom, barátnőnek meg veszek egy nyakláncot a szülinapjára és hónapig fáj a feje, majd utána megfájdul a keze. Már olyan is volt, hogy a csávó bnője állítása szerint egész hóbapban megjött neki.

Hivatásoshoz nem kötődsz érzelmileg, viszont nem is használ ki és nem szégyenít meg vagy dob ki. Nem fog az zavarni téged, hogy előtte és utána 10en jártak és járni fognak benne. Viszont azt nem tudod, hogy a bnőd a város lotyója a hátad mögött.

A fentebb leírt gondolatok részben idézetek.

6 kapcsolatban lévő haver egyetértett velem.

Szerintetek?

2016. jún. 1. 13:44
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
15%

Srácok, srácok, csak nekem tűnt fel egy roppant érdekes jelenség ezen az oldalon női részről? Valamelyik nap láttam egy kérdést arról, hogy mennyire probléma fiatal felnőtt férfiaknál, hogy nagyon gyerek arca van. párkapcsolat szempontjából. Csak néztem, mikor már a 10. női hozzászólást olvastam, hogy ő bizony imádja, hogy olyan a képed 25-30 évesen, mint egy általános iskolásnak, neki ez bejön és már volt is ilyen barátja. Kb. csak ilyen kommentek voltak női részről.

Itt van ez a kérdés, ami alatt jóformán kivétel nélkül minden nő állítja, hogy őt nem kell eltartani, sőt mi több, kikéri magának, hogy rá pár száz forintnál többet költeni kell. De ez még nem elég, egyesek egyenesen azt állítják, majdhogynem ők tartják el a barátjukat. Mindezek mellett pedig szeretik a kanjukat, odaadóak és minden tökéletes, mint a mesében.

Csak nekem bűzlik ez a jelenség? Mert ha azt mondanák itt, hogy oké, költs rám a pasim, de szoktam én is beleadni ebbe-abba, azt még el is hinném, de a fent említett jelenség, ennyi nőnél, számomra enyhén szólva nem hihető.

2016. jún. 1. 14:51
 32/66 A kérdező kommentje:

25. Megsértődik minden nő, ha a férfi felhozza nekik, hogy felezzenek. Tapasztalatod is van, vagy csak fotelből bötyárkodsz 15 évesen? Nekem pl az összkép a fontos. Ha jól néz ki ne legyen síkhülye, ha nagyon okos, akkor ne legyen 30centis hónaljmedvéje. Bár lehet túl magasra teszem a lécet..

26. Jó sok normális lányt elfognak vinni, alig győzik majd őket hordani.. xd

Majd ha lenne igény rá, akkor ajánlhatok valami jó macskaalmot, mert nem mindig a legdrágább a legjobb.

2016. jún. 1. 14:52
 33/66 anonim ***** válasza:
87%
#32 ez azért van így mert nyilván azokat a nőket zavarja a legjobban ez a kijelentés, akik teljesen az ellenpéldái az állításnak és nyilván ha én igen is többet költök nőként mint a párom akkor fel fogok szólalni az ellen a kijelentés ellen hogy minden nő pénzéhes. Nyilván a többi nőtársam is így van ezzel.
2016. jún. 1. 14:56
 34/66 anonim ***** válasza:
Bocsánat elnéztem ez a #31-esnek szólt
2016. jún. 1. 14:57
 35/66 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező, 25-ös vagyok, erre ráb.tál, 26 éves nő vagyok, 4 éve komoly párkapcsolatban. Onnan mondom ezeket. Lehet, női szenmmel könnyeben ki tudom szűrni a hülyep-kat, de volt olyan lány ismerősöm, aki anyagias volt, legalább 2 srácot hagyott ott, azok a végén bőgtek, én meg csak néztem, hogy hogy nem vették le első látásra, hogy mekkora r...c a csaj? Most az egy dolog, hogy nem járt k....s cuccokban, ilyenre lehet azt is mondani, hogy "visszafogott", de minden este bulizott, edzésre sem ment el smink nélkül, folyton nyávogott, affektált, tűsarkúban járt MINDENHOVA (egyszer kirándulásra is magassarkúban jött), mindenre fintorgott...
2016. jún. 1. 14:59
 36/66 anonim ***** válasza:
43%
Szkeptikus vagyok, hogy hétköznap egy órán belül ennyi nő ideugrott, akik mind a szöges ellentétei a feltételnek. Láttam és tapasztaltam is ezt-azt, és a legvisszafogottabb nők is olyan lelki terrort tudnak alkalmazni, hogy ha nincs észnél az ember, a végén elhiszi, hogy tényleg ő a hibás mindenért. Csávó is túltolja, de van, amit jól lát. Az igaz, hogy átélni egy barátnővel a szerelmet, az összebújást, sétákat és egyebeket, azt nem lehet semmi pénzért megvenni. De hogy el van cseszve a női-férfi egyensúly ebben a világban, az hétszentség.
2016. jún. 1. 15:04
 37/66 anonim ***** válasza:
0%
Te jó ég! Neked Kérdező havi 80.000 sok? Nevetséges vagy! Szerintem még egy prosti is vaslapáttal nyúlna hozzád. 😁 Csóróskodj a nemi beteg negyedben,addig én ülök a luxusban az igazi Férfival. 😉
2016. jún. 1. 15:05
 38/66 anonim ***** válasza:
87%
37. Az ne zavarjon, hogy én pl. 3 választ írtam... de még aha tényleg mindenki különböző is, annyira nagy hűha, hogy van ennyi normális lány? Hol ismerkedsz te akkor, a Rákóczi téren vagy csak puccos dizsikben, hogy csak pénzéhes r.cokkal találkozol?
2016. jún. 1. 15:15
 39/66 anonim ***** válasza:
74%
Csak egy hozzászólás: Ha a nők olyan borzasztóak és egy k.urvától is megkapjátok amit akartok,kedves "férfiak" akkor miért is kell nektek barátnő? :D Egész nyugodtan el lehet menni k.urvázni,nem fog utánnatok sírni senki :D
2016. jún. 1. 15:15
 40/66 anonim ***** válasza:
100%
Pont ezt akartam írni. Ki nem tojja le a sok lúzert aki örömlányhoz jár? Zsák a foltját,tudod.. Szemen köpném magam nem tudnék férfi létemre egy normális nőt kifogni.
2016. jún. 1. 15:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!