Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olcsóbb a RL, mint állandó Bnőt tartani?
Azt tapasztaltam én és a környezetemben lévő haverjaim 22-26 év körüliek, hogy sokkal költség hatékonyabb Rosszlanyokhoz menni, akár havonta 4-szer, mint állandó barátnőt tartani.
Sokkal többet el visz a bnőzés a párkapcsolatban. Általában havi 4 alkalommal van szex kapcsolatban. Az 4*12000=48000/hó.
Ha a barátnővel kimozdul(mozi, diszkó, bár, kocsma, étterem) persze nem minden nap, akkor majdnem a dupláját költi el az ember a nőtartásra. Kocsikáztatást meg had ne mondjam.
Bár a hivatásos nem ad szeretetet, a barátnő is csak megjátsza, hogy foglalkozzanak vele meg hogy "eltartsák".
A hivatásos bátran felválallja, hogy fixen ennyi az egy alkalom, barátnőnek meg veszek egy nyakláncot a szülinapjára és hónapig fáj a feje, majd utána megfájdul a keze. Már olyan is volt, hogy a csávó bnője állítása szerint egész hóbapban megjött neki.
Hivatásoshoz nem kötődsz érzelmileg, viszont nem is használ ki és nem szégyenít meg vagy dob ki. Nem fog az zavarni téged, hogy előtte és utána 10en jártak és járni fognak benne. Viszont azt nem tudod, hogy a bnőd a város lotyója a hátad mögött.
A fentebb leírt gondolatok részben idézetek.
6 kapcsolatban lévő haver egyetértett velem.
Szerintetek?
54. Nem azért kérdeztem, mert meg kéne engem győzni hiteltelen dolgokról. Azért írtam ki a kérdést, hogy már férfi tapasztalt-e már hasonlót. Ennek ellenére nők rohantak magukat mentegetni. Rendes nők már rég eltűntek.
Kérlek tedd meg, hogy az egyik macskádat Micinek fogod elnevezni! A többi tizennégyet meg úgy, ahogy akarod!
55. Az a problémám, hogy leginkább nők válaszoltak férfiak helyett.
Rajtad kihalok komolyan. Nem veszed észre hogy hülyét csinálsz magadból? Dióhéjban válasz a problémádra. Nem akarsz nőnek fizetni? Légy homi.
Viccen kívül. Neked valami baj van az agyaddal. Legalább annyi pasi várja el, hogy légy a nője, a kur.vája az anyja és a cselédje egy személyben mint ahány nő eltartattja magát.
Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy egy kapcsolatban nem eltartani kell, hanem kölcsönösen kisegíteni a másikat. Havi 4 szex? Ejj, barátom nem tudom hány éves vagy te, de hogy egy héten több van nálunk az is biztos. Amúgy kicsit se ordít a dolog, hogyha egy nőnek folyamat fáj a feje. Valamiért nem kíván (és ehhez nem kell megcsalnia, elég ha nem figyelsz rá, ha tuskó vagy, tényleg fáradt, miegymás)téged. Igenis, minden nap felkelek 5kor, vagy korábban és friss ennivalót csomagolok neki. Tudod egy kapcsolatban alap, hogy meghallgatod a másikat ha valami baja van, szomorú vagy akármi. Szintúgy alap, hogy bíztatod/ óvni próbálod.
Egyébként, akkor ti pasasok (legalábbis egy része a normálisoktól elnézést) miért csináljátok kb ugyanezt? Csak azért teszik nagyon sokan a szépet hogy megfektessenek 1-1 nőt és viszlát. Hogyha nincs a 3. randin legkésőbb szex, viszlát? Hogyha nem tűri el, hogy uralkodni akarsz rajta, nem fizeti folyamatosan a hülyeségeidet, nem parancsolhatsz neki, nem válik meg a dolgaitól csak mert a "hím" azt akarja, viszlát? Akkor miről beszélünk... Nő is és férfi is ilyen lehet. Mégse fikázom őket, mert voltak vannak és lesznek :)
Továbbra is úgy gondolom hogy nekünk nőknek jobb ha maradsz a prostiknál. Nem való neked a kapcsolat csak akkor ne sírj, hogy nem foglalkozik veled egy nő se.
U.i.: Anyagias vagy. 48000 Ft-ból jóval több maradna nálad ha nem a plázacicákat hajtanád. Azok tényleg legális kur.vák. Viszont ha normális nőt találnál, havi 1 szál virág (mondjuk 1000 ft) 2 havonta 1 mozi (max 5000) ha nem szed gyógyszert akkor egyszer ő egyszer te gondoskodsz a fogamzásgátlásról (4000 max egy hónapba). És még törődik is veled, nem leszel jó eséllyel nemi beteg. A minőségi időt jobban tudjuk értékelni mint a ránk költött pénzt, én pl sokszor ezért szólok, hogy ne költsön rakja el, nem kell inkább menjünk ki az erdőbe sétálni. Semmibe nem kerül. De neked magyarázhatom. Majd beérik a fejed. Vagy nem.
"A nok rohantak magukat mentegetni"
Az nem mentegetes, ha kialunk magunkert,ha valaki igaztalan dologgal vadol. Vagy te nem allsz ki magadert, ha valami kocsog beszol neked az utcan?
*Kisfiam nagyon kinos kerdest kell feltennunk,de ha a valasz igen,mi akkor is szeretni fogunk.Mondd,te meleg vagy?Senkivel nem lattunk mar evek ota!
*Anya,apa,ne haragudjatok hogy eddig nem beszeltem rola,pedig igazan klassz lany ez a ....,nagyon sokat dolgozik,ezert csak heti egyszer talizunk a munkaja miatt.Sajnos meg nem volt velem szorakozni,kikapcsolodni es nem ismerem a szuleit vagy a hobbijat sem,nem igazan beszelgetni szoktunk vele.
A penzemert szeret(get),nem jatssza meg hogy masert,es en becsulom az oszinteseget egy noben.De cserebe nagyon ert ahhoz,hogy hogyan segitsen levezetnem a felgyulemlett feszkot a het vegen egy ora alatt!
Es a legjobbat meg nem is mondtam nektek!!!a szamitasaim szerint az elmult 10evben mar tobb mint 5milliot sporolt nekem ossze,fonyeremeny ez a lany!
Ha szeretnetek megismerni,szivesen megadom a honlapja cimet...
Kedves 59.es! Nem érted a problémát!
Te biztos egy rózsaszín ködtől nem látsz tisztán vagy nem tudom. Józanodj ki, kérlek, a szipuzás nem egészséges.
Ha a férfi képtelen elegendő pénzt áldozni a kapcsolatért, az nagyon hamar ott lesz hagyva. Páran irogattátok, hogy alig költötök a csajotokra vagy alig költ a párotok rátok, számoljatok utána és ne "szerelemből" ferdítsétek a tényeket. Az, hogy kölcsönösen kell egymást segíteni, az részemről mindig is megVOLT, nem véletlen a múltidő! De a nagyfokú tahóság, hálátlanság ami a mai nőkből árad az egyszerűen elképesztő. Ha még nem tapasztaltad, állítom megfogod(sajnos).
Most a Bnő tartásról volt szó, nem a köcsg férfiak hogy használják ki a nőket téma van. De hát a nők választják a bunkó, tahó, ecsethajú nagymanőket, akik ezer örömmel használják ki a nőket. Mindezért nehogy már az értékes férfiak legyenek a hibásak!
Ha valaki nem pénzes vagy nem is bunkó, ecsethajú tahó, Akkor a nőknél esélytelen. Többek közt nem csak a válóságban, hanem itt gyakorin is sokszor sírnak emiatt.
A keresletnek kell épp igazodnia a kínálathoz. Ha nincs normális nő, akkor be kell sokaknak érni mással. Vagy RL, vagy engedi magát kizsákmányolni (jó, akkor havi 4-nél több) szexért.
A legnagyobb probléma 59.es az, hogy már nincs "normális" nő. Nincs. El kell fogadni. Aki mást állít, annak nincs tapasztalata.
Az önzetlen törődést már rég nem lehet megkapni a mai nőktől. Minőségi idő a nőknek azt jelenti, mikor költ rájuk még többet a férfi. Hagyományos programok számukra értéktelen. Nem sok értelmét látják, annak amikor kimennek az erdőbe sétálni, mivel a férfi semmit nem bizonyít nekik a kötődéséről. Ha bizonyítani akar, akkor fizetnie kell. Ha nem fizet, akkor elég tiszavirág életű a kapcsolat.
60. Mi van akkor, ha valaki igaz dolgot állít, viszont ti, nők, hamisnak kiáltjátok ki és vádaskodásnak nevezitek.
Ha valaki engem igaz dologgal vádol az utcán. Például: " mi van te focista!", akkor azt nem veszem sértésnek, mert én épp focizom. Csak példa volt.
61.es Nem hülyeség amit mondasz.
ui: Oda kellett volna írnom a kérdéshez, hogy férfiak válaszát várom.
Én most nemtől függetlenül élnék egy példával valamint lenne egy kérdésem. Az elég egyértelmű hogy csak rossz tapasztalatod volt eddig. De ettől még másnak lehet pozitív tapasztalata. Ha nem így lenne nem lennének házasságok vagy több 10éves kapcsolatok. Alapvetően én sem tartom a kapcsolatokat örök életűnek sőt... Az emberek a körülmények és az érzelmek is változnak de ahogy nem minden férfi ugrik bele úgy egy kapcsolatba hogy na ezt a hülyét jól átverem úgy a nők között is vannak akik hátsó szándék nélkül mennek bele kapcsolatba. Ha máshogy nem is hát a nagy számok törvénye alapján tuti. Aztán van hogy mégis bukás a vége.
De alapvetően nem meggyőzni tervezlek csupán úgy érzem hogy az hogy magabiztosan elveted az életképes kapcsolatok létét robbantotta ki a vitát.
Szóval itt a példa : ha Pistit az összes kutya megharapta akivel eddig összefutott valószínűleg életében nem simogat kutyát többet hiába is győződöm én vagy bárki más hogy az én kutyám kezesbárány. Nekem te is ilyennek tűnsz ami nem gond mert neked úgyfest így jó. Ahogy Pistit úgy téged se lehetne meggyőzni hisz saját bőrödön tapasztaltad az elebtétét én csupán azt nem értem ha valóban ez a helyzet mit szeretnél ezzel a kérdéssel?
Miben változna az életed ha nem 7 oldal óta menne a vita hanem jött volna még 5 olyan szemléletű pasi mint te és igazolta volna a felvetésed?
Ezeknél a kérdéseknél mindig ez merül fel bennem. Miért lenne az jó neked?
Nem vitát akarok generálni és remélem semmi sértőt nem írtam csupán a kíváncsiság ihlette a hozzászólást.
63. Olvasd el a kérdést mégegyszer. Eddig nem jött használható válasz rá. Olyan férfiaknak szántam a kérdést, akinek volt már bnője, viszont már többször próbálta az RLt.
Ha nem állítunk párhuzamot a kutyás példával, akkor a válaszom arra az lenne, hogy ÉN nem fogok kutyát keresni magamnak, ha tudom, hogy a kutyák 98%-a megharap előbb utóbb. Ki az a marha, aki 2% miatt próbálkozik?
A normális nő meg már kihalt. Így a keresés nonsense.
Tudod min gondolkodom? Te vagy csak provokátor vagy vagy pedig LELKILEG kib*szottul sérült.
Ha provokátor vagy fogadd el hogy a drága, ártatlan férfiacskákat is leszólják. Mert bizony a seprűfejű, lötyögős női cuccba parádézó, szelfijeit agyonfilterezett kukaccal rendelkező "valami" bármi lehet de férfi nem.
Ha lelkileg sérült vagy akkor söpörj el egy pszihológushoz, bár előbb a viktimológiát ajánlanám, lévén ott foglalkoznak az áldozatokkal, a viktimológia képletekkel.
És egy grátisz megállapítás. SEMMIT nem értesz a nőkhöz. Az igazi nőkhöz biztosan. Akikről te írtál azok egyenlőek a RL-el, ha ilyen kaliberű nőt akarsz (drága cuccos, eltartatós, plázababa) akkor tényleg olcsóbb a RL. Viszont ha barátnőt akarsz akkor tanulj meg pár alapdolgot.
Tehát:
- Nőt nem tartunk! (vagy ne sértődj meg ha a nő kidob ezzel a szöveggel: "minek tartsak egy egész disznót egy falat kolbászért?!")
- Barátnővel nem kell diszkóba, kocsmába menni havonta. Bőven elég, ha szülinapján elviszed egy cukrászdába.
- Miért kellene havi szinten mozizni? Hidd el jobban értékeli, ha otthon néztek filmet pattogtattok popcorn-t kettesben.
- Óvszer nem olyan drága, 12 db simán kijön 3000 forintból ( és ne akarj azonnal a bugyijába jutni, nem hivatásos, a türelmet is tanuld szépen)
- Kocsikáztatni se kell, ezt melyik újságban olvastad? Sétáljatok inkább a szabad levegőn
- Figyelj a lelkére, hidd el meghálálja. Jobban mintha pénzre fekteted.
Bár, aki olyan nyomoronc, hogy csak a pénzével tud megfogni egy nőt az se férfi.
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!