Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló, huszonéves üzletvezető csaj, sok ilyet és hasonló jó helyzetben lévő nőt látni elég fiatalon, mi pasik közöttük válogathatunk?
Figyelt kérdés
Szép új világ? Azaz ha mi nem ütünk meg ilyen anyagi szintet, mint a fent emlitett nők, akkor megyünk a levesbe? A gazdagoknak áll a világ? Hogy miért irtam a fenti példát? Nos, azért, mert nagyon sokszor látni, hogy egész fiatal csajok jóval magasabb szinten állnak anyagilag, mint én és néhány férfitársam.Lassan a nők fognak uralkodni a férfiakon?...2016. máj. 29. 20:37
21/23 A kérdező kommentje:
70%-os válaszoló, szerinted az igazságos tendencia, hogy egyre inkább a gazdagok, tanultak kiváltsága lesz a párkapcsolat is? Szerinted úgy lesz szép a világ, ha a gazdagok szépen a párkapcsolatot is kisajátitják maguknak, ahogy sok mást is az életben? Miért esik jól a májadnak, ha a csórókkal egy nő sem áll szóba? Neked miért lesz több attól az életed?
2016. máj. 30. 16:34
22/23 anonim válasza:
Az tény, hogy a gazdagoknak jobban áll a világ, ez mindig is így volt, mégis mit tehetnénk ellene? A többire viszont nem tudok mit mondani, mert én ilyet nem tapasztaltam. Boldog-boldogtalannak, szépnek ocsmánynak jut párkapcsolat felénk.
23/23 anonim válasza:
Két gond van:
1) Szerinted pénz nélkül nincs párkapcsolat.
Valószínűleg az olyan nők, akiket ezzel a gondolkodással bevonzol, tényleg így gondolják, úgyhogy szívás.
2) Ahelyett, hogy magadon próbálnál dolgozni, azt nézed, hogy mások hol tartanak. Ez nem juttat semennyivel sem előre, csak irigykedsz és utálkozol egy helyben toporogva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!