Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nőnek még huszonéves korában sem volt soha kapcsolata, a férfiak már csak azért sem kezdenek vele, mert biztos valami probléma van vele?
Az ilyen nőnek mutatnia kell,hogy nincs semmi gond vele és akkor a férfiaknak eszükbe sem jut ilyesmire gondolni.
Nekem legalábbis nem jutna eszembe ezen agyalni ha a nő "normális" nőkét éli az életét.
én nő vagyok, de nem hiszem, hogy ez miatt, hisz nincs a homlokára írva, hogy még nem volt barátja.
inkább nem kerül olyan helyzetbe, hogy megismerkedjenek vele, nem jár el szórakozni, ide-oda, és ezért alkalom sincs rá, hogy megközelítsék. Az átlagos, hétköznapi szituációkban (pl. közlekedés) pedig manapság a visszautasítás, rohanás miatt kevésbé érnek el sikereket a bátrabb pasik, így úgy vettem észre, inkább nem is kezdeményeznek :(
Ugyan nem tudom senkiről se biztosra hogy volt e kapcsolata vagy nem ha nem mondta de van olyan ismerősöm aki 25-26 de nem láttam még csávóval.
Ő elég depressziós volt sokáig, voltak gondjai, más is van akinek még sose volt senkije huszonéves korárra, ők meg vagy kövérek, besavanyodottak, sehova se járnak vagy nagyon nagyon válogatósak.
Olyan nincs hogy egy csinos, átlagos vagy az alatti nő ne találjon magának valakit ha nem válogat és nincs bezárkózva 24/7 a szobájába.
Én nem azt nézem hogy volt e kapcsolata vagy sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!