Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló, huszonéves üzletvezető csaj, sok ilyet és hasonló jó helyzetben lévő nőt látni elég fiatalon, mi pasik közöttük válogathatunk?
"Lassan a nők fognak uralkodni a férfiakon?"
Már most is ők uralkodnak a pasik egy részén. Többségük sírógörcsöt kap, ha nem áll vele szóba egy ilyen csaj. Elég csak megnézni milyen rinya megy itt gyk-n. Van egy érzésem, hogy a hétköznapi életben még több ilyen pasi van.
"A gazdagoknak áll a világ?"
mindig is a gazdagoknak állt. Ha tanultál történelmet tudhatnád.
Az a baj, hogy a felük azért került oda, mert fiatal, és jól néz ki.
Még az ő szintjükön lévővel sem hajlandóak szoba állni, mert erre a rövid időre elvetik a feminizmust és a férfinek kell jobban keresnie, magasabb pozícióban lennie.
Aztán majd ha kezdenek megaszalódni, meg nem fog már a botox, akkor jön a para... :D
Olyan unalmas, hogy egyszer azon sírnak a pasik, mert a nők nem akarnak tanulni és inkább gazdagabb férfit keresnek, máskor - mint a mostani esetben - meg az, ha tanult a nő és jó módban van.
Nőként én is ebbe a csoportba tartozom, mivel képzem magam és nem az az életcélom, hogy másoktól függjek. A férfiak között pedig nem aszerint válogatok, hogy milyen a fizetése és milyen pozícióban van. Annyi az alapelvárásom, hogy ne az anyjukon csüggjenek és legyen saját életük.
Kicsit sem baj, ha egy nő képuett, sőt nem diplomás növel valószínűleg szoba sem élénél (vagy akinek tervben sincs valami diploma).
De amikor valaki 23 évesen, csinosan ilyen-olyan vezetői pozícióba kerül, az általában sem a szaktudás, sem a véletlen műve.
Nem boltot vezetek. :DD Csak úgy általánosságban írtam a tanultabb nőkről.
És azt még hozzátenném, hogy ha hiszitek, ha nem, nem mindegyik nő feminista. A régi eszmékkel még én is egyetértek, amikor azt próbálták meg elérni, hogy egyenjogúak legyenek a férfiakkal, de az már túlzás, ami manapság megy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!