Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz srácok! Hány ember van még rajtam kívül aki huszonéves korára testalkatilag nem fejlődött ki rendesen és ez megpecsételte a nőkkel való viszonyát?
165 cm-es "magasságig" nőttem.
Ezt 15 éves koromban értem el, és ott leállt. Ma 26 vagyok...
"De azért ti is fullos barátnőre vágytok. Akkor meg miylen jogon mondjátok, hogy a nők a felszínesek?"
Ha a nőknek joguk van hozzá, akkor nekünk is!
Van egy csomó férfi ismerősöm, akik még 170 cm magasak sincsenek, vékonyak és boldog családban élnek.
Szerintem nem ezzel lesz a probléma. Nem ismerlek, nem láttalak és nem is szeretnélek megbántani! De próbáld meg kicsit más irányból is megvizsgálni a helyzeted, hátha úgy megkapod a választ a sikertelenségedre.
Én is 170 cm magas vagyok és igen vékony csontozatú.
Bár már messze nem szűz.:)
Nem találok az utcán hasonlóan vékony csontozatú férfit mint én.Annyira vékony a csuklóm,bokám,stb.
Apám évtizedekig 51 kg volt.Ennyit a sz.r genetikáról.:)
15 éves koromban én is annyi kg lehettem mint te.
És most 85-87kg körül mozgok 43-as karral.
A mi alkatunkkal nem elég "egy ideig konditerembe járni".
Egy életen át kell,de legalábbis hosszú évekig,hogy jelentős fejlődést érjél el!
Mellette pedig naponta legalább 5-ször egyél,szénhidrát és fehérje dús ételeket.
Ha gondolod,írj privátot és amiben tudok segítek!
F40+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!