Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szűz srácok! Hány ember van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz srácok! Hány ember van még rajtam kívül aki huszonéves korára testalkatilag nem fejlődött ki rendesen és ez megpecsételte a nőkkel való viszonyát?

Figyelt kérdés
Gyakorlatilag 15 éves korom óta semmit nem nőttem (170cm, 53kg), annak ellenére, hogy egy ideig konditerembe is jártam. Más háromhavonta cserélte ki a ruhatárát, mert egyszerűen kinőtte, de teltek az évek és már 18 évesen észre vettem, hogy lassan befejeződik a serdülőkorszak, de én még semmit nem változtam (az erős borosta és szőrösödés bezzeg nem maradt el). Alapvetően vékony csontozatú vagyok, szóval elég rendesen elbánt velem a genetika és ez nagyban hozzájárult, ahhoz, hogy a nőkben minimális vonzalmat ébresszek. Azóta lediplomáztam, de a saját anyagi biztonságomon kívül semmi változást nem tudtam elérni, annak ellenére, hogy kedves és intelligens vagyok. Úgy érzem, hogy az élet megfosztott egy alapvető lehetőségtől, attól, hogy boldog párkapcsolatban éljek egy lánnyal, mint a többi korombeli. Szinte sírógörcsöt kapok valahányszor felnézek a fb-ra és azt látom, hogy a volt középiskolás osztálytársaimból -akik ugyanolyan nyikhaj kisgyerekek voltak annyi idősen, mint én- milyen életerős férfi vált és milyen szép barátnőik vannak. Így utólag sem tudom, hogy én rontottam el valamit, vagy rosszkor születtem rossz helyen. Hajlandó lennék ennek a kiderítésére vagyonokat áldozni. Van még olyan, akinek pont azok az évek merültek feledésbe és szürkeségbe, amikor a legjobban kellett volna élvezni az életet?

2016. márc. 3. 15:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
60%

Zabálj, mint az idióta és kezdj el kettlebellezni illetve renszeres sport és hidd el meg fog látszani.

Én is ilyen alkat vagyok, habár 190cm+. Érdekes mód nekem nem volt bajom a csajozással és nem a magasság miatt.

2016. márc. 3. 16:23
 12/20 anonim ***** válasza:
Vékonynak lenni még mindig ezerszer jobb, mint hájasnak... Ha abból indulunk ki, hogy izmos, sportos férfiból azért igen kevés van, akkor meg kifejezetten jó dolog vékonynak lenni. Mert aki nagyobb darab nálad, annak általán csak hája van több, izma nem, az meg ugy nem valami vonzó dolog.
2016. márc. 3. 16:34
 13/20 anonim ***** válasza:
utolsó ellenben fogyni könnyebb és abból izmot csinálni, mint a semmiből kigyúrni magad. Elég nagy átok sokszor a gyors anyagcsere
2016. márc. 3. 16:35
 14/20 anonim ***** válasza:

13, ez nem egészen így van. Zsírszövetbôl sose lesz izomszövet, aki hájas, nem épít a hájából izmot, ergo nem izmosodik könnyebben. Izmosodni célszerûen megfelelô étrenddel, és pontos, céltudatos edzéstervvel lehet. Némi kis sportolás sokakon egyáltalán nem látszik meg. Az étrend+sok edzés az sok idôbe, pénzbe, energiába kerül, a legtöbb embernek pedig a 3 közül egyik sincs, nemhogy mind a három.

Figyelni kell arra, hogy ne nézzünk ki igénytelenül, és ne hízzunk el, de vékonynak lenni nem hátrány manapság (férfiként sem).

2016. márc. 3. 16:43
 15/20 anonim ***** válasza:

Akkor most szűz maradok mert csak 168 cm vagyok és 16 eves (nem hiszem hogy novok meg...)

55kg es sportosan izmos...

Vagy ha helyes vagy akkor nem?? Nincs semmit borhibam pattanasom meg ilyesmi es szep dus a hajam is plusz jo az arcberendezesem...

2016. márc. 3. 16:54
 16/20 anonim ***** válasza:

Na 13as vagyok. Igen nem lesz belőle izom, ellenben nem kell tonnaszámra zabálnod, mert az energiát a zsír égetéséből nyered. A fehérje az ami elkerülhetetlen és drága mulatság.

Sok idő ez tény és elismerem van hogy én is kihagyom, de csak arra nincs ideje az embernek amire nem szán. Én pl. reggelente mikor felkelek akkor szoktam edzeni, nyáron meg esténként, aztán most az előbb említett 190 centimhez jön már 78 kiló, ami ugyan még kevés, de sokkal jobb, mint a 67 volt.

Utolsó egy jó tipp : ha valamire rágörcsölsz, pl. hogy alacsony vagy, akkor azt a csajok megérzik és elhajtanak.. nem azért mert alacsony vagy, hanem mert süt rólad a szorongás. Ha elkezded letojni, hogy milyen genetikával áldott meg az élet és igényes vagy nem lesz problémád a csajozással. Onnantól az önbizalom meg már jön magától.

2016. márc. 3. 19:21
 17/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Én viszonylag magas lettem 185cm+, de a testalkat tekintetében igencsak komoly problémák voltak.(60 kg-ról indultam 20 évesen)

Viszont.. Én nem sírok, nem keresek kifogásokat, nem a nőket okolom.. Több mint 1 éve edzek így már feljött több mint 12 kg és a nagy része nem zsír.. Szó sem róla, a kutya sem kíváncsi rám így sem, de legalább teszek valamit, nem 2 éves gyerek módjára dobálom a kifogásokat, magyarázkodást..

2016. márc. 3. 19:23
 18/20 anonim ***** válasza:
Nekem is az egyik problémám a magasságom. A testalkatommal nincs problémám, de sajnos nagyon csúnya vagyok. Nem csoda, hogy minden próbálkozásom ellenére még sosem jött össze még egy randi sem.
2016. márc. 3. 19:35
 19/20 anonim ***** válasza:

Nekem sok haverom alacsony, mindnek van nője.)

Másik valaki leírja csúnya és van sok csúnya nő, meg túlsúlyos is, ha valaki nem válogat talál magának, úgyse a külső dönt egy kapcsolatban. Sokan pont nem a szép emberekre buknak, mindenkinek meg van a párja nyugi, itt szerintem az önbizalommal van gond.

2016. márc. 4. 10:45
 20/20 anonim ***** válasza:
Lehetsz te sárga minyon az sem érdekli a nőket cs legyen pénz...szomorú valóság 2016 (részlet) :DDD
2016. márc. 5. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!