Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol keressek társat, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol keressek társat, ha egy nyomi huszonéves pasi vagyok, akit interneten és szórakozóhelyeken mindenki nagy ívben letojik?

Figyelt kérdés

csúnyácska, béna pasi vagyok, pénzem sincs

Hol tudnék így ismerkedni, azaz milyen szituáció az, ahol egyáltalán esélyt adna nekem egy lány beszélgetésre? Hátha a belsőmmel tudnék egy kicsit javítani a helyzeten, ha egyáltalán az számít valamit. Az internetet és szórakozóhelyeket már 1000szer próbáltam, az nem megy. Valami más ötlet?

2016. márc. 3. 14:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Ne legyél béna. Kapd össze magad.
2016. márc. 3. 14:41
 2/8 Evergrey ***** válasza:
Nulla önbecsüléssel kétlem, hogy a belsőddel javítani tudnál a helyzeten. Először azon dolgozz, hogy megtaláld magadban az értékeidet és építsd fel önmagad, és csak aztán akarj kapcsolatot, különben kicsi az esély arra, hogy jó vége lesz.
2016. márc. 3. 14:42
 3/8 anonim ***** válasza:

Valóban először kéne egy kis önbizalom, pozitív önértékelés :)

Egyébként próbálj valami hobbit találni magadnak, nagyon sok olyan elfoglaltság van, ami során emberekkel kerülhetsz interakcióba.

2016. márc. 3. 14:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem a párom pont ilyen volt. Mi egy ismerős által ismerkedtünk meg
2016. márc. 3. 14:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Ne vágyj bombanőre mert olyan feléd se néz :D Én randivonal párti vagyok
2016. márc. 3. 15:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Amíg ezt gondolod magadról, jobb ha felhagysz a puncizással. Kéne egy kis önismeret, önelfogadás. Először legyenek meg ezek az alapok, aztán agyalj nőzésen.
2016. márc. 3. 15:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Kb sehol sem lehet ismerkedni, mindenütt fennhordják az orrukat a nők.
2016. márc. 3. 15:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Pont a tlc adót nézem a következö müsorokat érdemes megnézni ha van idöd: Nem a külsö számit, Szerelem elsö kattintásra
2016. ápr. 1. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!