Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy negyvenes nő és egy huszonéves pasi kapcsolatáról?
beteges.
Amúgy meg semmi közöm hozzá. Áldásom rájuk!
Èn 40 vagyok, a férjem 29, 4 éve együtt vagyunk. Nem beteges a kapcsolatunk, egyikőnknek sincs semmilyen fétise. Egyszerüen találkoztunk, megismerkedtünk, egymásba szerettünk, ennyi. Ugyanúgy mint amikor egy 32 éves férfi és egy 30 éves nő jönnek össze. Szexkapcsolatba nem mennék bele se fiatalabbal, se idősebbel.
40/N
Semmi. Legyenek boldogok:)
Ettől függetlenül én nem mennék bele ekkora korkülönbséggel semmibe, bár az én férjem is fiatalabb, de csak 3,5 évvel. 4-5 év még simán belefér, ha rólam lenne szó.
Nem látok benne semmi rosszat, ameddig nem beteges szinten van a dolog. Pl Nem mindegy, hogy mondjuk egy 23-25 éves férfiról van szó, egy 35-40 éves nő mellett, vagy egy 16 éves fiúról. Utóbbi esetben igencsak beteges a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!