Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves lányok! Ti kínosnak tartjátok, ha egy veletek egykorú pasi nem a mai, hanem a 80-as,90-es évek zenéit hallgatja főleg?
Bocsi én csak 18 vagyok, de imádom azt a korszak zenei stílusát :)
Szóval engem nem zavarna
*annak a korszaknak a zenei stílusát.
Bocsi, már késő van nekem :)
imadom a regi 90es meg 2005-6ig terjedo zenéket.. bár az elektornikus vonal.. gondolom te a csókkirály és társaira gondolsz :)
Ez nem kizáro ok nálam, de általánosságban beszélve nekem valoszinu nem jönne be az adott srác( nem a zenei izlése miatt hanem ami ezekhez párosul) bár kitudja:))
19L
Akikkel eddig a randikon megismerkedtem, csak leszólták a zenei ízlésemet. "Te a múltban rekedtél?" meg hasonlók... Aki nem szólt be, azon is láttam, hogy furcsállja, miket hallgatok.
De akkor is fel fogom vállalni a stílusomat, akárhányan is szólnak le érte. Csak így alapból hátrányból indulok.
Én nem csinálok kérdést a zenei ízlésemből, nem hallgatok divatzenét amúgy sem. Rettentő változatos zenéket hallgatok. Olyan nő/lány aki kritizálja, lapát. Ugyan ezt ajánlom neked is.
24/F
Vállald fel! Ez is egy rész belőled! :)
(Hungária, R-Go a kedvencek közt, főleg karaokeban :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!