Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok ha anyutok veletek egykorú pasival kavarna?
Figyelt kérdés
2015. júl. 22. 13:30
1/15 anonim válasza:
Függ attól, menyi idős is a " lovag ". Ha 18 éven aluli, semmikép nem nézném jó szemmel. Ha 18 év feletti, akkor az ő dolguk. Az anyukáknak is kijár a magánélet, és a boldogság.
2/15 A kérdező kommentje:
21 éves
2015. júl. 22. 13:33
4/15 anonim válasza:
Nekem apám az, aki egy 23 éves kis csajjal jött össze... kiakadtam, elleneztem mint mindenki a családban, de hozzá teszem, azért mert csak átveri a csajt az meg hulla szerelmes... mostanra elfogadtam, mert próbáltam magyarázni csajnak de nem hitt nekem... apám meg talán mégis komolyra fordítja... alapvetőleg meg mindenkinek szíve joga kibe szeret bele...
5/15 A kérdező kommentje:
Tehát muter 41, a srác 21, én 20
2015. júl. 22. 13:41
6/15 anonim válasza:
Ez elfogsdotabb. És te is lassan elköltözöl. Ráadásul biztos jobban kijössz majd vele anyukád pedig jol érzi magát
7/15 anonim válasza:
És te találkoztál már a sráccal?Hogy viszonyult hozzád?
Minden esetre elég érdekes szituáció..
8/15 A kérdező kommentje:
7# Találkoztam persze, elég hülye szitu volt.
2015. júl. 22. 14:04
9/15 anonim válasza:
Oszinten? A gyereket jol megvernem,meg a szukát is,akit anyanak hivsz.
Biztos nem hagynam, tonkretennem az eletet, neki is meg a mutternak is.
10/15 anonim válasza:
Anyám szokott flörtölni 18 éves srácokkal, de neki ez csak játék. Én nem tartom jó dolognak, mert ha összeakad valami agresszívabb sráccal akár jól helyben is hagyhatja... 21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!