Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság (huszonéves) párválasztásnál számít a pénz és a jó család?
Ha erős egyéniség vagy és nincs pénzed nem sokat érsz.
Ha erős egyéniség vagy és van pénzed az szinte tökéletes.
Ha meg gyenge vagy és van pénzed szintén szart sem ér....
Gondolom. Tehát a legjobb ha pénz + személyiség is fasza.
" Ha pl. egy egyszerű munkás vagy, akkor egy veled egy szinten lévő nőnek minden bizonnyal nem lesznek nagyobb elvárásai az irányodba, mint amiket teljesíteni tudnál."
Munkás ember vagyok, van a számlámon majd 1 millió forint azonnal elérhető pénz (tudom, hogy a te fajtádnak ez nem sok) és a második diplomámat csinálom. Szabadidőmben pedig könyvtárba járok és különleges növényeket nemesítek.
Üdv:
Egy egyszerű munkás.
Pont ez a baj, hogy a munkás másképp kezeli a pénzét mint egy értelmiségi.
Ennyi pénzből én már rég vettem volna egy egyszerű kocsit és megjártam volna a távol keletet egy barátommal.
Te meg.... gondolom majd veszel belőle egy új suzuki szplesst..
"Ennyi pénzből én már rég vettem volna egy egyszerű kocsit és megjártam volna a távol keletet egy barátommal.
Te meg.... gondolom majd veszel belőle egy új suzuki szplesst.."
Én nem szeretem elkölteni a pénzt, pláne nem autóra. Én is szívesen elmennék messzire de sajnálom a pénzt elkölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!