Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, idegesit? Amikor a párommal és a gyerekekkel megyünk valahova, a páromat állandóan leszólitják huszonéves csajok! Még az se zavarja őket, hogy ott a család és nem fiatal! Milyen lányok meg nők vannak? Nem találnak szingli pasit?
De hogy? Direktbe, egyértelműen vagy lehet, hogy csak te érted félre?
Ha kell, szerintem, lépj oda. És jelezd a párodnk, hogy erélyesebben hessegesse el őket.
Egyébként, az hogy nem egy macsó... nehéz megfogni hogy mi tetszik a nőknek egy férfiban.
Hát odamennek,azt mindig kérdeznek valamit,azt a kis liba le se akar kopni!
Igen,a párom meg még próbál felelni a kérdésekre,azt már megy is a párbeszéd,a párom meg olyan naiv ilyen téren még ennyi idősen is!
Ja,és nem értem félre,mert még kelletik is magukat!
Az ilyen lányoknak üzenem,hogy foglalkozzanak magukkal meg a hozzájuk való pasikkal!
Mert ha netán egy sokgyerekes papi rájukragad,nem tudom miből élnek majd meg,mert a gyerektartás elviszi a fizut!:))))
Tudom, hogy régi a kérdés, de gondolom, még mindig aktuális
1. Örülj neki, hogy ilyen remek férjed van
2. bízz benne
3. A gyerekes férfiaktól minden nő elolvad
4. Ha egy lány már tényleg gáz módon nyomul, akkor megmondhatod neki, hogy a következő sarkon várja egy kedves, helyes pasi, akinek -ezzel szembe- még nincs felesége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!